Thursday, March 28, 2024

Cel mai bun aspirator – Tu cat de repede vrei sa termini curatenia?

Must Read

Dupa o saptamana de lucru incarcata soseste weekendul mult asteptat, cand iti doresti sa te relaxezi si sa te bucuri de activitatile tale preferate. Pe lista de to do apare invetiabil si curatenia generala – dat cu aspiratorul, sters praful.

Daca te-ai hotarat sa iti usurezi munca, sa reduci pe cat de mult posibil timpul alocat curateniei, gratie tehnologiei avansate, felicitari! Un nou aspirator va deveni prietenul tau de nadejede.

Ce alegi? Aspirator vertical, cu sac, fara sac, cu acumulatori, de mana, robot? Iata ca decizia de cumparare nu este tocmai usoara. Atunci cand vrei cel mai bun aspirator, dar nu stii pe care sa il iei, cateva aspecte utile pe care sa le cunosti sunt mai mult decat necesare. Acest articol de blog despre aspiratoare este pentru tine.

Tipuri de aspiratoare

Alege tipul de aspirator in functie de suprafetele pe care le vei curata. Ai foarte multe covoare, carpete? Sau este vorba de aspirarea parchetului ori a gresiei?

- Advertisement -

Cel mai bun aspirator vertical

Vei parcurge rapid suprafetele mari de podea, inclusiv daca sunt prezente covoare, al caror par si puf va disparea cu lejeritate. Te vei bucura de un confort sporit, dat fiind lungimea pe verticala a aspiratorului, asadar te vei apleca mult mai putin. Tine cont ca un astfel de aspirator este mai greu de utilizat in spatiile inguste sau sub mobilier.

Aspirator vertical cu acumulatori Bosch BBH52550, LithiumPower 25.2V, Mineral Silver

Nu ai fir, nu ai saci de inlocuit, obtii rezultatele dorite, fie ca aspiri covoare, parchet sau gresie. Iti va fi usor sa il folosesti, sa il intretii si sa il depozitezi. Daca iti doreai un aspirator pe care sa il manuiesti cu lejeritate, sa reduci timpul alocat activitatii de curatenie, atunci ia in considerare un astfel de aspirator vertical.

          Cel mai bun aspirator cilindric

Este recomandat daca in casa nu sunt prezente covoare, insa sunt foarte multe modele care au un radament ridicat inclusiv pentru carpetele proprietarilor cu animale de companie.

Datorita accesoriilor care se ataseaza, iti va fi usor sa cureti draperii sau tapiteria canapelei. Ai grija ca depozitarea va fi mai dificila, un aspirator cilindric este destul de voluminos, va trebui sa strangi furtunul si tubul lung telescopic.

Aspirator fara sac Beko VCO62607AD, TrayClean™, 800 W, 2,5 L

Performanta 3A a aspiratorului Beko si puterea mare de aspirare iti va oferi rezultatele mult asteptate. In plus este si foarte silentios. A sosit momentul sa iti schimbi vechiul aspirator!

Cel mai bun aspirator fara sac

Scapi de grija achizitiei pungilor de praf, care pot fi scumpe. Capacitatea lor este insa de regula mai mica si deci sunt sanse sa le golesti la un timp mai scurt.

Ai o multitudine de modele de aspiratoare fara sac din care poti alege pe Ideall.ro. Iata mai jos un model de aspirator Samsung, fara sac si foarte convenabil la pret!

Aspirator fara sac Samsung VCC45T0S3R, 850 W, 1.3 l, Twin Chamber™, Rosu

Sistemul de curatare este unul simplu si rapid. Apesi pe un buton pentru a scoate carcasa si o golesti in cosul tau de gunoi. Asadar, nu ai nevoie de saci pe care sa ii cauti in comert, doar aspiri si golesti cuva de plastic.

          Cel mai bun aspirator cu sac

Au de regula o capacitate mai mare decat modelele fara sac. Tine cont ca va trebui sa cumperi regulat sacii de schimb, care trebuie sa se potriveasca modelului tau de aspirator. Praful si murdaria se aduna in sac, care dupa un timp de folosire este aruncat. Mizeria nu se imprastie, tu nu te expui prafului.

Aspirator cu sac Bosch GL45 ProPer>>formPlus BGL45500, 750W, 3 l, HEPA, perie SilentClean Premium, perie pentru parchet (30 cm), 2 accesorii

Dispune de sac XXL, astfel ca inlocuirea se va face la intervale lungi de timp. Mai mult decat atat, performanta de aspirare nu scade odata ce sacul se umple.

Aspiratorul Bosch cu sac este inregistrat de 4 ori cu clasa A, pentru eficienta energetica, emisii de praf, curatarea covoarelor, curatarea pardoselilor dure.

          Cel mai bun aspirator de mana

Mic si mereu la indemana, acesta poate fi cu fir sau fara. Daca ai nevoie de o curatare rapida, fie ca ai mancat in sufragerie pe canapea sau cei mici au facut mai multe firmituri ca oricand azi la micul dejun, cu aspiratorul de mana faci curat instant.

De asemenea, un aspirator de mana este util pentru curatarea tapiteriei, in cazul persoanelor care au animale de companie. Poate fi folosit si pentru interiorul masinii.

Aspirator de mana Philips MiniVac FC6150/01, 0.5 l, 3.6 V Ni-MH, Alb

 

Lipsa firului iti va permite sa te misti usor cu aspiratorul de mana in intreaga casa. Bateriile sunt reincarcabile, iar gratie accesoriilor incluse nu vei avea ingradiri in ceea ce priveste aspirarea suprafetelor dorite.

          Cel mai bun robot de aspirare

Daca iti doresti sa iei o pauza si sa te ocupi de alte lucruri in casa, robotul aspirator va face munca in locul tau. De altfel, daca ti-ai propus sa mai amani curatenia generala si sa sari peste ea weekendul acesta, un robot de aspirare va mentine nivelul de curatenie dorit la tine in casa. Praful se asaza imediat pe podea, prin urmare vei intretine curatenia mai usor cu un robot. Lasa-l sa mearga seara, cand tu te-ai intors dupa o zi incarcata la job.

Este important sa ai o suprafata a podelei fara piedici, precum carpete, cabluri.

Aspirator robot Philips SmartPro Compact FC8776/01, TriActive XL, H 6 cm, Li-ion – 130 min, Negru/Arămiu deschis

 

Poti controla robotul de la distanta, datorita unei telecomenzi. Are 4 stiluri distincte de curatare, se adapteaza asadar tipului de pardoseala pe care o intalneste. Dat fiind faptul ca are o inaltime de doar 6 cm, poate aspira si in locurile unde tie iti era peste putinta, sub diferitele piese de mobilier.

Are o durata lunga de functionare, bateria se descarca dupa mai bine de 130 de minute.

Daca aspiratorul tau vechi nu mai trage, ti se intampla ca in final sa iei scamele cu mana de pe covor, este momentul sa alegi unul nou. Astazi produsele pun tot mai mult accent pe a-ti oferi confort si economie de timp.

Alege din gama variata de aspiratoare pe care Ideall.ro ti-o pune la dispozitie. Asa cum ai aflat in acest articol, modelele sunt distincte, astfel incat sa vina in intampinarea cerintelor tale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x