Thursday, March 28, 2024

Cele mai bune laptopuri pe care le poți găsi de Black Friday

Must Read

Printre cele mai vânate gadgeturi de Black Friday se numără cu siguranță laptopurile.

Fie că sunt dedicate pasionaților de gaming, studenților, programatorilor, editorilor video sau pur și simplu celor care au nevoie de un asistent mobil puternic pentru locul de muncă, laptopurile reprezintă mereu alegerea perfectă.

Și asta pentru că sunt foarte ușor de transportat, arată extrem de bine, nu dezamăgesc în privința performanțelor, iar noile tehnologii au dezvoltat ecrane de o calitate extraordinară.

Așadar, dacă de Black Friday cauți un laptop și nu știi ce să alegi, îți oferim câteva variante de la Cel.ro, eMag.ro si Altex.ro ca să-ți fie mai ușor să te orientezi.

- Advertisement -

1. Apple MacBook 12-inch (2017)

Poate părea surprinzător faptul că vorbim în 2018 despre un model lansat anul trecut de către Apple, însă acesta rămâne o variantă bună pentru cei care caută un laptop fiabil, foarte ușor, cu o baterie rezistentă care vine la pachet cu celebrul user-experience oferit de ecosistemul Apple pe toate dispozitivele sale.

Oferta pentru MacBook 12 inch din 2017 cuprinde un procesor Intel Core M3 de 1,2GHz care poate fi ugradat la un Intel Core i7 de 1,4GHz, o placă grafică Intel HD 615, între 8 și 16 GB, un ecran IPS 16:10 și capacitate de stocare între 256 și 512 SSD.

2. Dell XPS 13


Este unul dintre cele mai bune laptopuri făcute vreodată, detronat în acest an de lansarea MateBook Pro X, pe care nu l-am inclus în acest top pentru că încă nu este vândut și în România. Acest model Dell XPS 13 este unul mai subțire față de cel care venea cu un ecran 4K, dar se distanțează de concurență cu un procesor Intel Core i5 sau, după preferință, i7, din a 8-a generație, cu un display Infinity Edge.

3. Asus ZenBook Flip S UX370

Pentru ASUS, acest model a fost o adevărată lovitură. Poate fi folosit atât ca laptop, cât și sub forma unei tablete și este extrem de versatil încât să satisfacă aproape toate gusturile. În oferta acestui ASUS ZenBook Flip S UX370 poți regăsi un procesor Intel Core i7-8550U, o placă grafică Intel UHD Graphics 620, 16GB RAM, un ecran de 13,3 inch cu touchscreen și capacitate de stocare de 512GB PCIe SSD.

4. Apple Macbook Pro cu Touch Bar 13-inch 2018

Dacă primul Mac prezentat în această listă era un pic mai ieftin și venea cu compromisuri, acum vorbim despre o variantă de top produsă de Apple. Apple Macbook Pro cu Touch Bar 13-inch 2018 vine cu câteva noutăți spectaculoase.

Așa cum numele și trădează, acest laptop este dotat cu un Touch Bar excelent pentru cei care îl folosesc în scop de muncă, un procesor Inte Core i5 sau i7, o placă grafică Intel Iris Plus Graphics 655, între 8 și 16 GB RAM și între 128 și 2TB PCie 3.0 SSD capacitate de stocare.

5. MSI GS65 Stealth

Pentru marii pasionați de gaming care caută o nouă jucărie de Black Friday magazinele online vin cu acest MSI GS65 Stealth, un laptop cu un procesor din a 8-a generație Intel Core i8-8750 și o placă grafică Nvidia GeForce GTX 1070 GPU. Avantajul acestui model este prețul mult mai bun decât cel al unui Zephyrus GX501 și designul extraordinar.

6. Dell XPS 15 2-in-1

Acest model este exemplul perfect al luxului care întâlnește puterea. Dell a luat un redesign superb aplicat pe modelul XPS 13 și l-a adus pe acest XPS 15, transformându-l în unul dintre cele mai frumoase laptopuri de 15 inch de pe piață, dotat însă cu un procesor extraordinar Intel Kaby Lake G-series si o placă grafică Radeon.

Așadar, această ofertă pentru Dell XPS 15 2-in-1, un laptop care se poate transforma în tabletă, trebuie luată în calcul de Black Friday. Pentru că nu mai este mult până de Black Friday, dacă nu ești încă hotărât ce vrei să-ți cumperi, urmărește în continuare materialele de pe acest blog dedicate acestei perioade dedicate celor mai mari reduceri din an.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x