Thursday, March 28, 2024

Cele mai bune parfumuri de toamnă ale anului 2018: calde, senzuale și îmbătătoare

Must Read

Vara își ia rămas bun și, odată cu ea, și parfumurile lejere, floral-citrice, pline de prospețime. A venit vremea parfumurilor mai grele, mai dulci și mai calde. Pentru cei care caută, dar nu găsesc, am selectat câteva parfumuri pentru tine și pentru el.

PENTRU EA:

Pasiune pură
Hugo Boss Boss The Scent este parfumul pasiunii pure. Chiar dacă este floral, notele de bază includ și cacao, simbolul senzualității profunde! În plus, și acest parfum își are perechea sa: apa de toaletă pentru bărbați Hugo Boss Boss The Scent, care debutează cu note de ghimbir, continuă cu afrodiziaca maninka și rezervă notele de lemn și de piele pentru un final plin de pasiune. Un parfum de NOTA ZECE!

Celebrarea feminității
Noutatea momentului este Calvin Klein Women. Parfumul de toamnă perfect pentru cele care, chiar și în lunile mai reci, au nevoie de ceva mai ușor, dar perfect feminin. Ideal pentru zi, la servici, oferă o combinație de eucalipt, cu piper negru și citrice, inima fiind dominată de florile de portocal, pe o bază de tămâie și cedru.

Eleganță fără efort
Când o aromă îmbină tonurile florale și de tip chypre cu acordurile intense de piele, rezultatul nu poate fi decât un parfum elegant de toamnă, ca Bottega Veneta Bottega Veneta. Este „sobru“, dar scânteietor. Nu insistă, ci captivează… Sigur ieși în evidență.

- Advertisement -

Esența unicității
Lancôme La Vie Est Belle Intense este ca esența pură a unicității și a feminității, o sărbătoare a vieții și a frumuseții. Inspirat de deserturi, trece de la pere, bergamotă și frunze de coacăz negru, prin alune și flori de portocal, până la notele de bază, din frișcă, paciuli și boabe de tonka. Miam!

Seducția jucăușă
Dacă vrei să fii mereu gata de orice, alege Yves Saint Laurent Black Opium Glowing. E foarte spontan și jucăuș. Cafeaua din notele de vârf se combină cu perele, notele de inimă conține iasomie și flori de portocal, iar baza dezvăluie note de cedru, de mosc și de paciuli. Un alt parfum de toamnă fascinant!

PENTRU EL:

În spiritul aventurii
O alegere perfectă pentru toți cuceritorii și aventurierii, iubitori de viață (de noapte) este Burberry Mr. Burberry. Vârful abundă în note de grepfrut, de mentă și de cardamon, inima bate în tonuri de cedru, de lavandă și de nucșoară, iar baza debordează de lemn de santal, paciuli și chihlimbar. De nestăvilit, ca și bărbatul care-l folosește.

Distracție la maxim!
Pentru seară și ocazii speciale, alege Hugo Boss Boss Bottled Intense. Este o variantă complexă și intensă a mult îndrăgitului Boss Bottled, plin de mirodenii (scorțișoară, cuișoare, cardamon) și cu note masculine de lemn, de vetiver și de îmbătătoarea vanilie. WOW!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x