Tuesday, March 19, 2024

Cu ce se poarta bocancii clasici în sezonul rece

Must Read

În materie de încălțăminte, iarna este sezonul în care avem cel mai mult nevoie de confort, căldură, rezistență și siguranță. Condițiile extreme ale vremii, de polei, zăpadă ori gheață, pot provoca accidentări, de aceea avem nevoie de încălțări care să ne protejeze picioarele din toate punctele de vedere.

Consacrați ca fiind piesa de bază a garderobei în sezonul rece, bocancii clasici, cu talpa masivă și designul robust, fac față cu brio oricărei ierni și pot fi foarte fashion dacă știi cu ce să îi asortezi.

Magazine online recomandate:
zappatos.ro , depurtat.ro , b-mall.ro , fashiondays.ro

Ce tipuri de bocanci clasici purtăm în sezonul rece?

Bocancii cu talpă joasă, fără toc

- Advertisement -

În zilele extrem de friguroase, principala preocupare este să ai încălțări și haine călduroase. Pentru a te simți extrem de confortabil și la adăpost de frigul iernii, bocancii cu talpa joasă, fără toc, sunt exact ceea ce ai nevoie. Cu o geacă de iarnă călduroasă, o pereche de pantaloni groși, o căciulă și un fular ești pregătită să înfrunți gerul iernii cu succes.

Bocancii lungi, înalți

Dacă ești genul de persoană cu un program foarte încărcat, căreia nu îi place să-și petreacă prea mult timp în fața oglinzii în căutarea ținutei perfecte, atunci trebuie să ai neapărat în dulap o pereche de bocanci de damă înalți. Dacă ești adepta ținutelor comode și ai o personalitate energică, ai nevoie de niște încălțări care să țină pasul cu tine. Alege din modelele de bocanci damă cu șireturi sau fermoar în lateral, înalți, care protejează gambele de temperaturile scăzute.

Bocanci clasici cu șireturi

Un articol de încălțăminte clasic, nelipsit din garderobe iarna, care se reinventează an de an în colecțiile designerilor, este modelul de bocanci cu șiret. Dacă ești mereu în mișcare și preferi ținutele casual, atunci sunt încălțările ideale pentru tine pe timp de iarnă. Îi poți folosi cu succes și în ținute delicate, pentru un contrast fashion.

Cu ce purtăm bocancii clasici?

Cu blugi

Cea mai simplă și mai la îndemână opțiune este aceea de a purta bocancii clasici la o pereche de blugi, de preferat skinny, dar merge orice model și culoare, închisă ori deschisă. În partea de sus a corpului poți îmbrăca un pulover, o cămașă, un cardigan sau o geacă de piele. Astfel, vei obține o ținută de zi foarte comodă și călduroasă.

Cu colanți

În locul blugilor poți purta la fel de bine și o pereche de colanți. Aceștia merg purtați cu o pereche de bocanci, alături de un pulover oversized, o cămașă lungă sau o bluză asimetrică lungă.

Cu pantaloni scurți

Pentru zilele rămase de toamnă sau pentru petrecerile indoor ori în cluburi, dacă vrei o ținută tinerească și fashion, poartă bocancii cu o pereche de pantaloni scurți, din denim, cu un dres negru, un top cool și o jachetă.

Cu rochie

O pereche de bocanci e foarte simplu de integrat în ținute alături de rochii, în funcție de mesajul pe care vrei să îl transmiți celorlalți. Dacă vrei o ținută de zi, lejeră, pentru plimbare sau ieșiri cu prietenii, poartă o rochie care să îți avantajeze silueta și să îți ofere starea de relaxare pe care ți-o dorești. Pentru un look sexy, încălță bocancii la o rochie mulată, neagră, sau cu imprimeuri. Îi poți purta chiar și o rochie foarte feminină din voal sau dantelă. Deși această alăturare poate părea imposibilă, dă-i o șansă și vei obține un look nonconformist și totodată delicat.

Cu fustă scurtă, midi sau lungă

O asociere inspirată acest sezon este fusta midi alături de bocanci. Fusta creion sau A line, de lungime medie, până la genunchi, purtată la o pereche de bocanci cu o cămașă sau un pulover, va atrage toate privirile admirative asupra ta. Pentru un look sexy și cu atitudine, alege o ținută formată din bocanci, fustă scurtă și o cămașă. Pentru zilele reci cu temperaturi foarte scăzute cu siguranță vei alege o fustă lungă care să îți asigure confortul termic binemeritat, iar în picioare poartă o pereche de bocanci, recunoscuți pentru confortul și căldura pe care o asigură iarna. La bocanci poți asorta o fustă tricotată sau una cu o croială asimetrică, asociere prin care vei obține o ținută elegantă, originală și modernă.

Acum, că ai aflat că bocancii nu se pot purta doar la blugi, poți să îți aprovizionezi garderoba cu cel puțin o pereche, pentru ca picioarele tale să fie în siguranță în cele mai aprige zile ale iernii. Magazinul nostru îți pune la dispoziție modele diverse care sa te inspire în cele mai originale ținute.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x