Tuesday, March 19, 2024

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Câștigă un Mercedes de BLACK FRIDAY

Must Read

eMAG BLACK FRIDAY. De BLACK FRIDAY, eMAG te premiază: poți câștiga un Mercedes dacă profiți de reducerile puse la bătaie de eMAG!

eMAG BLACK FRIDAY. Începe anul la volanul unui Mercedes! De Black Friday, la eMAG, achiți cu cardul tău salvat Mastercard sau Maestro și poți câștiga un premiu, mai precis un Mercedes-Benz GLC 250 Coupe.

Ce trebuie să faci:

1. Intră în contul tău de client eMAG, în secțiunea “Cardurile mele” și adaugă cardul tău Mastercard sau Maestro. Nu îți face griji, ești în maximă siguranță și deplin control.

- Advertisement -

2. Plătește cu Mastercard sau Maestro!

De Black Friday, pe 16 noiembrie, comandă produsele preferate și achită comanda cu ajutorul cardului tău salvat Mastercard sau Maestro.

3. Câștigă un Mercedes!

Participi automat la tragerea la sorți din ianuarie 2019 și poți câștiga un Mercedes-Benz GLC 250 Coupe. Campania se va desfășura în perioada evenimentului Black Friday, începând din data de 16 noiembrie 2018 până la 17 noiembrie 2018, ora 02:00 AM.

Desemnarea câștigătorului

Tragerea la sorți va fi efectuată în data de 07.01.2019, la locația organizatorului situată în Voluntari, Șoseaua București Nord nr. 15-23, Swan Office Park, clădirea Windsor, etaj 5, județul Ilfov, prin intermediul aplicației random.org. În cadrul tragerii la sorți, pentru potențialul câștigător extras, se vor trage la sorți doi participanți cu titlu de rezervă.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x