Tuesday, April 16, 2024

Rămâi la modă şi când e frig! De Black Friday, pe Fashion Days, articolele toamnă-iarnă au reduceri de până la 90%!

Must Read

Chiar dacă afară temperaturile sunt cu minus, o femeie adevărată iese pe plus: arată că îşi poate păstra stilul în orice condiţii.

De Black Friday, Fashion Days le oferă reduceri colosale doamnelor şi domnişoarelor. Doar preţurile îngheaţă şi se fac mici de tot, pentru că, dacă îţi cumperi haine de iarnă la astfel de oferte, ţie îţi e cald şi bine.

Un exemplu de reduceri pe care le găseşti de joi, 15 noiembrie (seara), sunt gecile de mai jos: cea din stânga e Geox, cea din dreapta e Traspass şi ambele sunt reduse masiv. Vezi aici ce preţ mic au.

- Advertisement -

Fashion Days îţi oferă şi încălţări care te feresc de frig. Cum altfel, dacă nu….fashion? Fie că alegi ceva cu accente sport, ca cizmele acestea de la Moschino, fie ceva elegant de la Zee Lane, preţurile sunt tot mici. Ca aici.

Şi accesoriile sunt importante, iar Fashion Days îţi oferă de Black Friday o mulţime la preţ convenabil. Ca aceste ceasuri Armani Exchange şi Fossil. Ambele au valoare mare, dar preţ mic-mic.

Cu aşa oferte, îţi urăm shopping cât mai….Fashion! Dacă plăteşti cumpărăturile cu VISA, ai parte şi de surprize. Citește aici regulamentul campaniei de Black Friday.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x