Semnează petiția pentru construirea Spitalului Regional de Urgentă Cluj

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Spune STOP compromiterii de către guvernul PSD-ALDE a proiectului de construire a Spitalului Regional de Urgență Cluj! Clujenii si ardelenii au dreptul la un spital european!

  • Proiectul privind Spitalul Regional de Urgență Cluj a fost în stadiul cel mai avansat, beneficiind de teren suficient, cu o localizare foarte bună în comuna Florești, cu acces la drumul european E60 și având toate utilitățile. Spitalul Regional de Urgență va avea capacitate să preia pacienți din toată Transilvania.
  • Guvernul PSD-ALDE nu dorește
  • să acceseze fondurile europene necesare pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj! Procesul de finanțare este blocat deoarece PSD-ALDE nu susține construirea unui spital ultramodern în Transilvania!
  • Corina Crețu, Comisar European pentru Dezvoltare Regională, membru al PSD a declarat – “Este trist faptul că s-a prevăzut ca studiile de fezabilitate pentru Spitalele Regionale de Urgență să fie gata în 2016. Suntem in 2018 si nu sunt gata”
  • Actualul guvern nu a alocat bani pentru demararea proiectului, deși și-a asumat această responsabilitate în fața românilor și a Comisiei Europene!

Semneză inițiativa PNL Cluj prin care solicităm ca acest spital să fie construit cu prioritate din fonduri europene! Fondurile europene sunt o șansă pentru sănătatea ta! Ardelenii au dreptul la sănătate!

Sustinerea acestei petiții reprezinta acordul pentru folosirea datelor de contact în scopul informării în cadrul campaniei pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj (Conf. Regulamentulului GDPR)Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.