Thursday, March 28, 2024

5 cadouri fashion pentru EL si EA, numai bune de Craciun

Must Read

Toata lumea alearga in perioada asta dupa cadoul ideal. Cadoul ideal trebuie sa se potriveasca cat mai bine cu gusturile omului care il primeste. Articolul asta este foarte subiectiv 🙂

Stiu. Este vorba despre ce mi-ar placea mie sa primesc de Craciun. Despre lucurile care care imi fac bucurie daca le primesc. Si cu toate ca se spune ca in general conteaza gestul…eu cred ca gestul urmat si de un cadou care sa ti se potriveasca este ideal. Am facut o lista cu lucrurile pe care as vrea sa le primesc de Craciunul acesta. Prin urmare o rog pe Diana sa citeasca acest articol.

Ceas cronograf de la Diesel
Imi plac ceasurile foarte mari iar asta este unul dintre ceasurile pe care mi le doresc tare. Carcasa este din otel inoxidabil, cureaua din piele, etanseitate: 3 ATM. Arata foarte cool iar Diesel este unul dintre brandurile mele preferate.

CeasDiesel

- Advertisement -

Herschel Portofel Roy, Unisex
Este mic (11 x 9 x 1 cm), materialul este foarte rezistent si este ideal pentru cei care umba cu mai mult cu cardurile decat cu banii cash. Cazul meu 🙂 Plus ca pretul e foarte, foarte bun.

Portofel

Un fular
Este cadoul cu care nu ai cum sa dai gres. Toata lumea se bucura daca primeste un fular misto si calduros cadou in perioada asta a anului.

Fular
Un rucsac
Pentru un om care merge des la sala, merge la intalniri cu laptopul dupa el acest cadou este perfect. Imi place tare brandul asta si recomand rucsacul cu fermoar bidirectional si compartiment pentru laptop Out Of Office, Unisex de la Eastpak cu tot dragul.

Backpack
O geaca
Napapijri este unul dintre brandurile mele preferate cand vine vorbadespre iarna. Oamenii astia scot niste geci foarte cool si in acelasi timp foarte calduroase. Va recomand cu drag modelul din poza.

Geaca

Va doresc un Craciun asa cum va doriti voi. Sa va fie mereu bine. Asta conteaza cel mai mult.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x