Saturday, April 20, 2024

Cât costă un bilet de tren Cluj-Napoca – Viena

Must Read

Trenul Transilvania, pe ruta Cluj Napoca – Viena, va circula zilnic, cu plecare din Cluj-Napoca la ora 7:35 şi sosire la Viena la ora 17:21 sau plecare din Viena la 10:42 şi sosire la Cluj-Napoca la ora 22:25, conform CFR Călători. Preţul unui bilet va fi de 30 de euro (pe sens).

Trenul Cluj Napoca – Viena intră în circulaţie odată cu Noul Mers al Trenurilor, valabil începând cu data de 9 decembrie 2018.

Conform CFR Călători, este creată o nouă legătură directă între Budapesta şi Bucureşti (via Craiova, Timişoara, Arad, Curtici) cu trenul IR 72/ IR 73 – Traianus, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 5.20 şi sosire la Budapesta Keleti la ora 18.50 sau cu plecare din Budapesta Keleti la ora 7:10 şi sosire la Bucureşti Nord la ora 23.00.

Pe de altă parte, trenul Dacia Bucureşti – Viena va reveni pe ruta consacrată, respectiv prin Sighişoara, oraşul Sibiu fiind conectat cu Budapesta prin două perechi de trenuri directe IR 74/IR 75 şi IR 473/IR 472, atât cu parcurs de zi, cât şi cu parcurs de noapte.

- Advertisement -

Pentru călătoria de la Sibiu la Viena cu trenul Dacia este asigurată legătura în Mediaş cu trenul R 2567 (Sibiu plecare 17.12 – Mediaş sosire 18.51).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x