Tuesday, April 16, 2024

Declaraţii de presă susţinute de Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov pe probleme economice, la finalul ședinţei de guvern.

Must Read

Doamneee … O IUBESC pe doamna/domnisoara ce a pus intrebarile !!! Cat de tareee … deci de ani de zile n-am mai auzit un jurnalist care sa aiba minim 2 neuroni in cap PLUS coloana vertebrala si care sa nu accepte sa i se raspunda cu cretinisme, ipocrizii si alte mizerii pur PSD-iste cu care suntem de mult obisnuiti!

Nu stiu cine e, dar cine a angajat-o sper sa o rasplateasca si o promoveze si sa fie prezentata ca un MODEL de jurnalist adevarat, competent, coerent si hotarat!

Ascultati va rog TOT video-ul si uitati-va la cat sunt de socati homunculii astia doi, Teodorovici si Valcov cand li se pun intrebarile CARE TREBUIE si cum nu sunt capabili de infecti si ticaslosi ce sunt, sa raspunda clar si la subiect la intrebarile ce li se adreseaza.

Atentie mare mai ales la Valcov, unu dintre cei mai ticalosi si prosti politicieni pe care i-am cunoscut vreodata (Dancila poate il depaseste la prostie, dar Valcov clar o depaseste la ticalosie) … bine … de fapt si de drept ticalosia, ipocrizia si prostia sunt trasaturile caracteristice ale PSD-ului.

- Advertisement -

Deci omul asta pe langa ca nu stie despre ce vorbeste, mai ales cand se trezeste vorbin despre bursa, la un moment dat il puteti auzi spunand ca sa STAM LINISTITI ca pretul actiunilor Nuclearelectrica vor revenii pana la sfarsitul lunii ianuarie :)))))))) Va dati seama de unde stie el treaba asta, nu ?

Oare a profitat si profita si el de volatilitatea CAUZATA DIRECT DE GUVERN de pe bursa ? 🙂 Intreb si eu … sunt curios, ca na … daca stie ca pana la sfarsitu lunii ianuarie vor revenii preturile ma gandesc ca nu-i chiar atat de prost (ma rog, baune de prost/ticalos si ipocrit ce e, dar vorba vine) ca sa nu profite …

De faptul ca habar nu avea si nici nu il interesa chiar daca ar fi avut habar despre EFECTELE ordonantei asupra companiilor energetice precum Complexul Energetic Oltenia, nici nu mai are rost sa vorbim ca e clar. Ori stie dar il doare in cur, ori nu stia si tot il doare in cur fiindca, evident, pe ei intereseaza sa mulga companiile pentru a baga ceva in bugetul statului care e cam gol!

Pe final homunculu infect Teodorovici intervine cu intrebarea daca intrebarile jurnalistei sunt ale presedintelui Iohannis … ce sa-i ceri la japita asta ??? Ce conteaza a cui is intrebarile, fi-mi-ar scarba cat poti sa fii de insalubru sa intrebi asa ceva ? Ce conteaza a cui sunt intrebarile ? raspunde dracu la intrebari, japita !!!

Repet din nou, nota 10 pentru ea! Asta inseamna PREFESIONALISM si coloana vertebrala in jurnalism!

Concluzia e aceeasi: tot ce se ia, se ia fara noima (chiar daca asta afecteaza companiile romanesti si pe cei mai saraci romani) si tot ce se da, se da cu dedicatie. Pe fata! Ascultati si va cruciti!

UPDATE: Tocmai am aflat cine e, CU SIGURANTA jurnalista anului 2018 (si nu numai) in Romania, si cui trebuie sa ii spun ca o iubesc, fiindca i-a facut praf pe Teodorovici si pe Valcov la conferinta de presa pe tema “taxei pe lacomie”.

Asadar, Claudia Pirvoiu de la Hotnews, o tara intreaga (aia care trebuie) te iubim si iti multumim ca iti faci treaba intr-un mod cat mai profesionist cu putinta si ca dupa atatia ani de zile (repet, ani) mi-a fost dat si mie sa ridic spranceana la intrebarile unor reporteri/jurnalisti din Romania. Ai fost exact ce trebe, omu potrivit la locul potrivit.

Sper sa continui asa tot asa si sa nu fie doar o sclipire de moment 🙂

Sursa artico: #așaDA – Probabil cel mai tare set de întrebări adresate de un reporter/jurnalist în ultimii ani!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x