Friday, April 19, 2024

Nicu Covaci: „Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic”

Must Read

,,Cel mai de preţ lucru pe care l-a pierdut ţara noastră este omenia”. A spus-o Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, în direct la Realitatea TV. Artistul este de părere că românii au nevoie de coloană vertebrală. Este şi ceea ce îşi propune trupa Phoenix, cu ajutorul mesajelor pe care le transmite prin muzică.

Invitat în platoul Realitatea TV, Nicu Covaci a explicat de ce a decis să concerteze din nou în România, după ce o bună parte din viaţă a trăit în exil.

„Ne-am întors acasă zicând că e datoria noastră să ducem steagul mai departe, să încurajăm lumea și chiar speram că s-a schimbat ceva și va fi bine și frumos. Sunt deceptionat, trebuie să spun, poate ca greșesc, nu a reușit nimeni să mă convingă că ne merge mai bine. Incercăm să punem lucrurile la cale și să întărim șira spinării la români. Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic”, a spus Nicu Covaci la emisiunea „Jocuri de Putere”

Liderul legendarei trupe Phoenix a spus, cu mâhnire în suflet, ce a găsit la revenirea în ţară.

- Advertisement -

„Ce a pierdut România cel mai scump lucru e omenia – o putem recâștiga? – sunt convins. Dar pentru asta trebuie educație. Părinții au obligația să își educe copiii. Fiecare calcă în picioare pe fiecare. Divide et impera. E o formula veche care funcționează”, mai spune liderul Phoenix.

Iar previziunile sunt sumbre, a mai arătat Nicu Covaci. Artistul a explicat că interesele sunt uriaşe, iar cei care secătuiesc ţara scapă mult prea uşor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x