Friday, April 19, 2024

Jandarmeria Capitalei spune că protestul din Piaţa Victoriei este ilegal şi acuză dezinformări

Must Read

Jandarmeria Capitalei anunţă că pentru organizarea manifestaţiei din Piaţa Victoriei nu au fost respectate condiţiile legii adunărilor publice în vigoare şi precizează că în spaţiul public au apărut mai multe informaţii false referitor la numărul jandarmilor trimişi în zonă.

“Pentru organizarea acestei manifestaţii nu au fost respectate condiţiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunţată pe reţelele de socializare, în mediul online şi în mass-media. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea şi liniştea publică şi va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfăşurării acestei manifestaţii. Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firescă a instituţiilor publice, folosirea drumurilor precum şi celelalte activităţi cotidiene sa nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei, remis mediafax.ro.

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei transmit că în spaţiul public au circulat mai multe informaţii şi ştiri false cu privire la numărul de jandarmi angrenaţi în această misiune, “cu scopul de a crea emoţie şi a creşte gradul de tensiune în rândul celor interesaţi să participe la această manifestaţie” şi infirmă aceste informaţii.

“Recomandăm participanţilor să respecte indicaţiile şi recomandările forţelor de ordine aflate în dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie să rămână unul paşnic şi fără încălcarea normelor legale!”, mai arată Jandarmeria Capitalei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x