Tuesday, March 19, 2024

Mircea Badea, bătut în ring, din nou. A fost făcut KO în doar câteva secunde (VIDEO)

Must Read

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, motociclist cu care se bătuse și în trecut.

Lupta a durat cel mult cinci secunde. Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV și-a revenit.

La scurt timp după ce momentul video a ajuns în online, Badea a reacționat pe pagina sa de Faceook:

Mircea Badea: „Sa spui despre asta ca e “motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum “am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa.”

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x