Sunday, June 16, 2024

Comunitatea Invest Club se alătură campaniei #RomâniaVreaAutostrăzi

Must Read

Comunitatea Invest Club se alatura campaniei #RomaniaVreaAutostrazi lansata de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, care a construit primul metru de autostrada din Suceava intr-o singura zi.

Într-un videoclip postat pe YouTube, antreprenorul sucevean spune că a pierdut un an şi jumătate din viaţă la volan, parcurgând 500.000 km în 15 ani, de când are permis de conducere, dar şi că în ultimii 30 de ani pe şoselele din România au murit 60.000 de oameni, echivalentul populaţiei unui oraș ca Alba Iulia.

În semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor, pe 15 martie, la ora 15, pentru cel putin 15 minute, conducerea Invest Club si o parte a membrilor comunitatii, anuntă că vor participa la protestul organizat la Suceava la monumentul autostrazii!

“Romania vrea autostrăzi și e normal sa isi doreasca deoarece existenţa autostrăzilor între orașele cheie ale ţării, este o chestiune din ce în ce mai importantă pentru devoltarea României și chiar pentru supraviețuire. Autostrăzile înseamnă un timp mai scurt petrecut la volan, un impact mai mic asupra mediului şi deplasări făcute în siguranţă. Atât noi, cei de la Invest club dar și fiecare cetățean român suntem afectați, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie când plecăm în vacanțe, fie când ne deplasăm în interes de serviciu, fiindcă petrecem mult mai mult timp pe drumuri decât ar fi necesar”, a declarat Paul Maior, presedinte Invest Club.

„Monumentul autostrăzii“ va fi inaugurat în 15 martie, ca formă de protest faţă de faptul că acestei regiuni a ţării îi lipseşte infrastructura rutieră. Omul de afaceri Stefan Mandachi a anunţat că la ora inaugurării va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează şi a provocat mai mulți oameni de afaceri să i se alăture. Fiecare susţinător nou este încurajat să provoace alte trei persoane.

- Advertisement -

Despre Invest Club

Invest Club este cel mai mare club de investitori din România, având peste 2500 de membri din cele 5 filiale ale sale: Cluj-Napoca, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara și Zalău. Clubul își propune să devină cel mai important promotor al educației financiare și al investițiilor din România. Prin intermediul întâlnirilor periodice, evenimentelor educationale și a resurselor online, Invest Club creează o comunitate în care orice om interesat de îmbunatățirea situației sale financiare poate să învețe cum să-și gestioneze finanțele într-un mod eficient.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x