Friday, March 29, 2024

3 dintre copiii lui celui mai bogat om din Danemarca, au murit în urma atacurilor din Sri Lanka

Must Read

Cel mai bogat om din Danemarca a anunţat că trei dintre copiii săi au fost ucişi în bombardamentele din Sri Lanka. Cei patru copii ai lui Anders Holch Povlsen vizitau ţara în timpul vacanţei pascale.

Un purtător de cuvânt a confirmat că trei dintre copii au fost ucişi în bombaradamentele de duminică, care s-au soldat până acum cu 290 de victime şi peste 500 de răniţi.

Hock Povlsen este acţionarul majoritar al retailerului online Asos şi cel mai mare proprietar de terenuri din Scoţia. El mai este şi proprietar şi CEO al retailerului Bestseller, care operează mai multe branduri.

Anders Holch Povlsen, în vârstă de 46 de ani, este CEO-ul și singurul proprietar al lanțului Bestseller, care deține brand-urile Jack & Jones și Vero Moda. De asemenea, deține cel mai mare pachet de acțiuni al celebrului magazin de îmbrăcăminte ASOS, dar deține și numeroase acțiuni la retailer-ul german Zalando. Totodată, afaceristul considerat cel mai bogat danez este al doilea cel mai mare proprietar de terenuri din Marea Britanie și primul din Scoția.

- Advertisement -

Miliardarul în vârstă de 46 ani se situează pe locul 252 în topul Forbes şi deţine mai mult de 1% din terenurile Scoţiei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x