Tuesday, April 16, 2024

Primăria condusă de Firea a ajuns la 45.000 de angajați, în timp ce întreaga UE are 43.000 !!!

Must Read

Primăria Capitalei are peste 45.000 de angajați, în timp ce Uniunea Europeană numără în prezent aproximativ 43.000 de angajați, evidențiază Sorin Ioniță, președintele ExpertForum, într-o postare pe Facebook.

”Ceea ce se întâmplă la nivelul Primăriei Bucureștiului în materie de personal nu este serviciu cetățenesc, ci clientelism mascat. Gabriela Firea a umflat aparatul administrativ în așa măsură încât azi el este egal cu întreg personalul Uniunii Europene. Da, ați auzit bine. 45.000 (București) vs. 43.500 (întreaga UE). Cu diferență notabilă că unii servesc 3 milioane de oameni, iar alții 500 de milioane.

S-a ajuns la acest număr adăugând la personalul și regiile existente și cele 22 de companii municipale. Cifră nu include personalul de la instituții subordonate și primarii de sector”, declară Nicu Stefanuta, membru USR, la sfârșitul anului trecut, amintește Adevărul. (Sursa: Aktual24.ro)

”Nu candidez, dar vă propun eu o temă de dezbatere cu adevărat europeană: ‘imensul apărat birocratic de la Bruxelles’, socialist și neoliberal simultan (depinde dacă întrebi un trumpist român sau 90% din francezi) prin comparație cu Primăria București (sau orice altă primărie mare din Europa)”, a scris Ioniță pe Facebook.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x