Saturday, April 20, 2024

RomTractari va asigura servicii de calitate cu ajutorul platformelor auto performante

Must Read

Statisticile arata ca un procent semnificativ dintre soferi se confrunta macar odata cu o defectiune a masinii care ii impiedica sa-si continue calatoria. Din fericire pentru acestia, industria auto s-a dezvoltat atat de mult pe parcursul anilor, incat nu mai este nicio dificultate sa gaseasca o asociatie care se ocupa cu tractarile auto in timp util. Totusi, pentru ca acestia sa beneficieze de servicii de calitate, trebuie sa fie atenti la mai multe detalii in momentul in care isi aleg firma cu care sa colaboreze, caci dupa cum bine stim sunt numeroase companii in piata auto.

RomTractari este asociatia care va poate scoate din impas in orice moment din zi sau din noapte, indiferent de tipul serviciului de care aveti nevoie. Autospecialele noastre sunt echipate complet pentru a putea raspunde mai multor tipuri de cerinte simultan, astfel ca dumneavoastra sa aveti parte de o experienta cat mai putin neplacuta cand vine vorba despre defectiunea masinii sau tractarea acesteia. Transportarea autoturismului se face cu ajutorul echipei noastre care foloseste o Platforma Auto destinata tractarii a mai multor masini simultan, sau a vehiculelor cu gabarit depasit precum utilaje, dube sau autoutilitare.

Avand in prezent peste 10 ani de activitate in domeniul tractarilor noi suntem mai mult decat pregatiti sa va ajutam cu repararea defectiunilor, precum pana de motor, pana de roata, pana de baterie sau pana de combustibil. Fie ca va aflati intr-o parcare, fie pe autostrazile principale A1, A2 si A3, echipa RomTractari va ajunge la dumneavoastra in timp util pentru a va ajuta sa va continuati traseul in conditii optime. Echipajul va poate ajuta indiferent daca masina se afla in spatii greu accesibile, sau daca v-ati pierdut cheile; va oferim optiunea transportarii vehiculului catre o zona sigura, precum parcarea noastra privata unde o puteti stationa pentru o perioada nelimitata de timp.

Echipa RomTractari este cea mai bine pregatita si instruita din domeniul tractarilor auto, avand pana in prezent sute de mii de masini tractate si sute de mii de clienti multumiti de serviciile oferite. Lunar, angajatii nostri sunt evaluati pentru a ne mentine standardele de top si pentru ca fiecare client sa beneficieze de o experienta cat mai placuta in momente mai putin dorite. Investim toate resursele pentru a ne asigura ca ei isi duc treaba pana la capat in conditii optime si sigure, asigurandu-ne ca fiecare sofer care ne cere ajutorul odata, sa apeleze si pe viitor la serviciile noastre.

- Advertisement -

RomTractari ofera servicii precum Tractari Auto-Bucuresti, Transport International al Autoturismelor, Depanarea defectiunilor tehnice, Tractari Autostrada Soarelui, Tractari Autostrada Bucuresti-Pitesti, Tractari Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Exista doua tipuri de tractari: prin ridicarea unui capat al masinii si cel in care vehiculul este asezat pe o Platforma Auto si este transportat catre destinatia finala. Noi preferam acest tip de tractare deoarece este mult mai sigur si mai benefic pentru masina; la tractarea traditionala, rotile acesteia raman in contact cu solul, iar acest lucru poate duce la diferite avarii pe care noi incercam sa le evitam.

Stiati ca peste 250 de milioane de anvelope sunt aruncate anual? Pentru a evita uzura nejustificata a rotilor masinii noi alegem sa folosim autospeciale care sa faca posibila tractarea automobilelor in cel mai sigur mod, fara a va supune la costuri suplimentare. Utilizarea unei platforme este cea mai benefica optiune, atat pentru ceilalti soferi din trafic, cat si pentru motociclisti si pietoni. Diferenta dintre acest tip de tractare si transportul clasic este definit de usurinta cu care se poate realiza. In cazul in care automobilul este avariat avem la dispozitie o autoutilitara care il poate pozitiona pe platforma, iar de acolo soferii nostri pot incepe traseul catre destinatia dorita.

Multi dintre conducatorii auto au obiceiul de a-si verifica telefonul chiar si in momentul in care se afla in trafic. Cati dintre voi stiati ca, uitandu-ne chiar si 5 secunde la telefonul mobil, ne crestem sansele de accident de pana la 20 de ori? Acest raport este menit sa atraga atentia tuturor celor prezenti in trafic, deoarece chiar si cateva secunde de neatentie poate cauza un accident mai grav sau mai putin grav. Echipa RomTractari doreste ca, macar in minutele in care va aflati la volan, sa evitati contactul cu orice tip de instrument care v-ar distrage atentia. Noi suntem in program Non-Stop pregatiti in cazul in care vi s-a avariat masina sau ati fost implicat intr-un accident. Nu ezitati sa ne contactati, iar noi o sa ajungem in aproximativ 30 de minute de la momentul apelului pentru a va ajuta sa tractati masina catre cel mai apropiat service.

Oferim servicii de parcare privata pentru fiecare client care necesita un loc in care sa isi poata stationa masina fara griji. Fie ca masina s-a defectat si nu aveti un loc sigur in care sa o parcati, fie doriti sa plecati din Bucuresti si nu stiti unde puteti stationa vehiculul pentru o perioada mai lunga de timp fara ca acesta sa nu fie zgariat sau in cel mai rau caz avariat, noi va punem la dispozitie cea mai convenabila varianta pentru dumneavoastra. Personalul din echipa de securitate este intotdeauna activ, dar si camerele video de supraveghere sunt amplasate strategic pentru ca noi sa ne asiguram ca vehiculul este in siguranta. Tarifele pentru a beneficia de un loc de parcare pazit sunt accesibile, iar fiecare dintre soferi isi poate ridica masina la orice ora doreste.

Astfel, privind din nou toate calitatile companiei RomTractari, noi suntem partenerul dumneavoastra in situatiile critice, dar si cea mai buna alegere cand vine vorba de calitate, pret si profesionalism. Fiecare client este tratat cu cea mai mare seriozitate de catre echipa noastra si ne dorim ca experienta acestora sa fie cat mai putin neplacuta cand vine vorba despre orice avarie a automobilului. Platforma Auto cu care este realizata tractarea va fi intotdeauna pregatita pentru ca dumneavoastra sa va continuati linistit drumul. Nu ezitati sa ne apelati la numarul afisat pe pagina noastra web, unde puteti gasi mai multe detalii despre compania si echipamentele noastre de ultima generatie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x