Thursday, March 28, 2024

Pandele, primarul oraşului Voluntari: Îmi anunţ candidatura la preşedinţia României

Must Read

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunţat, joi seară, că intenţionează să candieze la alegerile prezidenţiale ca independent, subliniind că soţia sa, Gabriela Firea, nu îşi doreşte această funcţie.

„Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (…) îmi anunţ candidatura la preşedinţia României ca independent. Voi candidat independent. (…) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (…) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o ţară liberă, nu într-o ţară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele, la RomâniaTv.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, faptul că PSD trebuie să îşi desemneze un potenţial candidat la prezidenţiale şi trebuie făcută analiza dacă de la PSD sau ALDE va fi candidatul, mergând pe variantele Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu.

În replică, Gabriela Firea a spus, ulterior, că nu doreşte să candideze la preşedinţie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x