Tuesday, March 19, 2024

PNȚCD cere pe Facebook interzicerea Facebook în România pentru „prejudicierea alegerilor”: „Zuckerberg să vină să dea explicații”

Must Read

PNȚCD protestează pe Facebook și cere interzicerea Facebook în România pentru„prejudicierea alegerilor europarlamentare”.Partidul condus de Aurelian Pavelescu a semnat, în martie, un protocol de susținere a PSD, însă cum rezultatele la alegeri nu au fost mulțumitoare, formațiunea consideră că Facebook e de vină și că Mark Zuckerberg ar trebui să vină în România să dea explicații.

Țărăniștii susțin că „aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook” și că mai mulți membri ai partidului au fost blocați pentru că au redistribuit mesajele publicate de Aurelian Pavelescu.

PNȚCD cere guvernului Dăncilă să interzică Facebook în România și parlamentul să facă o comisie de anchetă și să îl cheme pe Mark Zuckerberg să dea explicații pentru eșecul partidului la alegerile de duminică.

„În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, mai scrie în mesajul postat pe Facebook.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x