Acasă Stirile zilei Emil Boc, spectacol cu tatăl Simonei Halep pe terenul de tenis, la...

Emil Boc, spectacol cu tatăl Simonei Halep pe terenul de tenis, la Sports Festival. Emil Boc a imitat gesturile celebre ale lui Rafa Nadal (VIDEO)

0

Primarul Emil Boc a făcut spectacol sâmbătă la Sports Festival, la Cluj Arena. El a jucat câteva minute tenis cu tatăl Simonei Halep, exclamând „Vai de capul meu”.

Emil Boc nu putea lipsi de la Sports Festival de la Cluj. Toboşarul care a fost şef de galerie la meciurile de Fed Cup ale României a avut acum curajul să ia şi racheta de tenis şi să intre pe teren. Adversarul său, la fel de elegant îmbrăcat, a fost Stere Halep, care se încălzise deja într-o partidă de dublu mixt.

Video Cluj. Emil Boc, spectacol cu tatăl Simonei Halep pe terenul de tenis, la Sports Festival. Emil Boc a imitat gesturile celebre ale lui Rafa Nadal 1

Proverbul spune că aşchia nu sare departe de trunchi, iar tatăl Simonei a arătat de unde moşteneşte fiica sa talentul. Stere Halep a cucerit publicul cu loviturile sale de efect, a la Roger Federer, însă nici primarul Clujului nu s-a lăsat mai prejos. Ca rivalitatea să fie deplină, înainte de a servi, Emil Boc a imitat gesturile celebre ale unuia din cei mai mari campioni ai tenisului mondial, Rafa Nadal.

Ca să pună presiune, Stere Halep a demonstrat că ştie să urce la fileu, în timp ce Boc a vrut neapărat să reuşească un as. Primarul oraşului – gazdă s-a retras în aplauzele publicului şi ale lui Andrei Pavel. De altfel, în curând urbea sa ar putea găzdui un turneu WTA.

Simona Halep a schimbat şi ea câteva mingi cu tatăl său care a fost felicitat de Darren Cahill după un nou forehand excelent plasat.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version