Thursday, March 28, 2024

Prețul Bitcoin ar putea atinge 20.000 de dolari în 2 săptămâni – $100K în acest an, potrivit analiștilor

Must Read

Pretul Bitcoin (BTC) s-ar putea sa atinga nivelul maxim atins in decembrie 2017 de 20.000 de dolari in urmatoarele 2 saptamani – si ar putea atinge 50.000 de dolari sau 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului, potrivit analistului Simon Peters de la compania de brokeraj eToro pe 26 iunie.

Simon Peters spune ca a fost nevoie de 7-14 zile pentru ca Bitcoin (BTC) să ajungă la pretul record de 20.000 de dolari, când a fost ultima oară la 11.800 $. El a avertizat că predicția sa pe termen scurt se bazează pe presupunerea că Bitcoin își menține traiectoria parabolică actuală.

Simon Peters crede că acest raliu este diferit de cele din trecut, deoarece nu a fost însoțit de o creștere a căutărilor pe Google pentru “buy bitcoin” – ceea ce indică faptul că capitalul care intră in piață provine de la instituții și investitori care și-au parcat fondurile înainte în plasamente mai stabile.

- Advertisement -

Dacă creșterea este durabilă, Peters a adăugat:

“Cu numărul de poziții de vânzare care se plasează pe piață, este posibil să vedem o corecție foarte curând. Bitcoin continuă să rămână pe drumul cel bun pentru a închide prima jumătate a anului pe o notă extrem de pozitivă. Am putea vedea pretul unui Bitcoin atingand 50.000 de dolari sau chiar 100.000 de dolari anul acesta.”

Analistul a subliniat că creșterea Bitcoin (BTC) este în detrimentul celorlalte cryptomonede, unele dintre ele fiind “smulse”, în timp ce se distrug la minime semnificative.

Progresul parabolic al lui Bitcoin a continuat să depășească 12.000 de dolari pe 26 iunie – fiind prima dată când moneda virtuală a lovit această cifră în mai mult de un an.

Datele de la CoinMarketCap sugerează, de asemenea, că Bitcoin (BTC) a depășit, pentru prima dată, din aprilie 2017, dominarea pe piață cu 60%, cu o capitalizare de 226 miliarde de dolari.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x