Friday, March 29, 2024

Șerban Nicolae și-a anunțat, în CEx, candidatura la Președinția României

Must Read

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a anunțat, în ședința Comitetului Executiv de joi, dorința de a candida la alegerile prezidențiale, au declarat surse din partid pentru Mediafax.

Referitor la prezidențiabil, Codrin Ștefănescu a anunțat că Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea sunt printre numele vehiculate în interiorul PSD. Candidatul partidului la prezidențiale va ajunge în turul doi, a precizat fostul secretar general al PSD.

De asemenea, social-democrații au decis, joi în Comitetul Executiv să organizeze Congresul pentru alegerea președintelui, președintelui executiv și a secretarului general pe 29 iunie, au declarat surse din partid.

Propunerea lui Paul Stănescu pentru amânarea Congresului din 29 iunie a fost respinsă de liderii PSD în reuniunea CEx de joi, au mai spus sursele citate. Totodată, niciun lider, în afară de președintele interimar al PSD nu și-a anunțat candidatura pentru șefia formațiunii la Congresul extraordinar.

- Advertisement -

De asemenea, statutul va fi modificat în aceeași zi cu Congresul, în sensul alegerii funcțiilor de conducere ale PSD prin delegați, mergându-se pe același număr de delegați care au fost la Congresul anterior, au explicat surse ale formațiunii, pentru Mediafax.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x