Thursday, March 28, 2024

Siegfried Mureşan a fost ales vicepreşedinte al PPE, cel mai puternic grup din Parlamentul European

Must Read

Deputatul european Siegfried Mureşan (PNL) a fost ales, miercuri, vicepreşedinte al Grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European. Europarlamentarul român a obţinut 141 dintr cele 158 de voturi valabil exprimate.

În calitate de vicepreşedinte, Siegfried Mureşan va fi parte a preşedinţiei Grupului PPE din Parlamentul European, alături de preşedintele grupului şi de ceilalţi 9 vicepreşedinţi. Preşedinţia are rolul de a conduce Grupul PPE, potrivit News.ro.

„ Acest vot dat de europarlamentarii PPE reprezintă şi un vot de încredere pentru România. Grupul PPE a fost cel mai mare grup înainte de alegerile europarlamentare, am câştigat alegerile şi suntem în continuare principala forţă politică a Uniunii Europene. Grupul PPE este singura forţă politică ce poate asigura stabilitate la nivelul Uniunii şi care are soluţii la problemele oamenilor.

Îmi propun o Uniune Europeană care să rezolve problemele oamenilor, care să livreze ceea ce aşteaptă oamenii de la ea. Voi continua să lupt pentru a aduce în Europa mai multă siguranţă şi mai multe locuri de muncă. Voi susţine o Uniune Europeană mai aproape de oameni, o Uniune în care vocea românilor şi a tuturor cetăţenilor europeni să se audă cât mai bine. Voi lucra împreună cu toţi europarlamentarii din Grupul PPE pentru a îndeplini aceste obiective”, a spus Siegfried Mureşan după votul din Grupul PPE.

- Advertisement -

Grupul PPE este cel mai mare grup politic din Parlamentul European, cu un total de 179 europarlamentari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x