Tuesday, March 19, 2024

Autoritatea de supraveghere financiară din Marea Britanie aprobă înfiinţarea primului fond de investiţii exclusiv pentru criptomonede

Must Read

Prime Factor Capital este primul fond de investiţii de tip hedge fund cu activitate exclusiv în criptomonede, care a fost aprobat de FCA (n.r: autoritatea de supraveghere financiară din Marea Britanie), potrivit Bloomberg.

Deşi firma a fost aprobată de autoritatea de supraveghere din Marea Britanie, ea trebuie să se supună reglementărilor europene.

Sub aceste reglementări, fondului i se permite să deţină active de peste 100 milioane de euro în portofoliu. Astfel, Prime Factor Capital devine primul fond care poate investi exclusiv doar în această clasă de active.

Fondatorii Prime Factor Capital cred că printr-o singură clasă de active ei pot rămâne în faţa competitorilor globali, chiar şi atunci când piaţa întregistrează turbulenţe.

- Advertisement -

„Majoritatea vehiculelor de investiţii din piaţa critpomonedelor nu sunt aprobate de reglementatori, iar acest lucru reprezintă o mare problemă într-o piaţă care are o reputaţie atât de proastă”, spune Adam Grimsley, directorul operaţional al Prime Factor.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x