Tuesday, March 19, 2024

BAC 2019. Elevii au lansat o petiție prin care cer 20 de puncte din oficiu la matematică

Must Read

BAC 2019. Aproape 55.000 de elevi și părinți au semnat o petiție prin care își arată nemulțumirea față de dificultatea ridicată a subiectelor de la matematică pentru profilul tehnologic.

cei care au semnat petiția spun că subiectul III exerciţiul 2 (b şi c) de la proba scrisă la Matematică, profilul Tehnologic, a avut un grad de dificultate ridicat. Semnatarii cer Ministerului Educației acordarea a „20 de puncte din oficiu la Bac M2” pentru că subiectele au fost prea dificile. Petiția poate fi consultată aici.

Ministerul Educației spune că subiectele sunt pentru profilul lor.

”Sunt accesibile. Foarte ușor se poate lua un 6 – 6.50. Subiectele sunt calibrate perfect pentru profil și pe programă. Că elevii de la Tehnologic ar vrea să ia 10 doar pe adunări și scăderi nu este este corect față de ceilalți. Subiectele nu sun greșite așa sunt. Subiectele sunt astfel calibrate astfel încât să se poată lua note de la 1 la 10 ”, a declarat Marian Șută, directorul Centrului Național de Evaluare și Examinare.

- Advertisement -



Sursa: StirilePROTV

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x