Saturday, September 25, 2021

16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani

Must Read

16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani

Una dintre victimele din 2012 povestește pentru Libertatea cum le spunea clienților că e minoră și se ruga să facă ceva, ”îşi făceau treaba, plăteau şi plecau”.

• Să cumperi fete traficate e o crimă pentru că ”Folosirea serviciilor unei persoane exploatate” este infracțiune pedepsită cu închisoarea conform Codului Penal românesc.

• Legile din România, UE și SUA înăspresc pedeapsa pentru această infracțiune când victimele exploatării sunt copii.

- Advertisement -

• În dosarul celor 16 minore traficate la Caracal, judecat între 2012 și 2017, DIICOT i-a iertat pe bărbații care au cumpărat de la traficanți serviciile fetelor obligate să se prostitueze!

• Comisarul Nicolae Alexe a anchetat cazul din 2012, ca polițist pentru DIICOT.

• El i-a audiat pe managerii și angajații austrieci ai firmei Bauschutz Gmbh & Go, care lucrau pentru hidrocentrala de pe Olt, dar pe soldații americani de la Deveselu DIICOT nici măcar nu i-a chemat, să-i vadă la față.

• Alexe a fost avansat, a devenit în 2019 adjunctul IPJ Olt și a coordonat operațiunea eșuată de salvare a Alexandrei, colaborând cu interlopii.

• Peste doi ani, într-un alt dosar, când a fost vorba tot de rețelele din Caracal același DIICOT Olt a inculpat 17 bărbați care au făcut sex cu minorele exploatate, unii find condamnați la închisoare cu suspendare.

• Diferența: clienții din al doilea dosar erau doar cetățeni români,

• În primul caz, suferința victimelor sechestrate, bătute și violate de către clan a fost mai puțin importantă decât dorința politică de a nu deranja pe cei mari.

• Mușamalizarea seamănă frapant cu cea comisă tot de DIICOT în cazul de trafic de persoane Shanghai, când oficialii Ambasadei Chinei și alți chinezi importanți au fost ”săriți” din dosarul în care fete de 13-16 ani erau abuzate sexual și obligate să se prostitueze.

• Operațiunea de rasolire a dosarului de la Caracal a lăsat însă multe piste necercetate de autorități. Echipa de investigații Libertatea & GSP a descoperit în stenograme discuții între traficanți și un anume Vasilică Măceșanu, când ei aranjau cum să ducă noaptea minorele la clienți.

• Vasilică Măceșanu locuiește pe Strada Craiovei 131, la câteva sute de metri de casa lui Gheorghe Dincă.

Articolul integral —>> CLICK AICI!

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

​În Hong Kong se construiesc apartamente de mărimea a două paturi matrimoniale

Piața imobiliară din Hong Kong oferă acum apartamente foarte mici, de dimensiunea a două paturi matrimoniale, potrivit Bloomberg, citată...
- Advertisement -

More Articles Like This