Wednesday, April 24, 2024

BCR a introdus plata cu telefonul mobil: 20.000 de persoane şi-au activat deja serviciul George Pay

Must Read

Banca Comercială România a lansat luni oficial George Pay, aplicaţia prin care clienţii pot face plata contactless cu telefonul la comercianţi.

Pentru a folosi George Pay, clienţii trebuie doar să apropie telefonul de terminalul POS, dacă suma este mai mică de 100 de lei. În schimb, la cumpărături peste 100 lei, este necesată deblocarea telefonului, iar tranzacţia trebuie confirmată folosind metoda de protecţie a aplicaţiei tale George (aleasă la opţiunea „Easy Access”). Pe ecranul telefonului va apărea suma de achitat.

Aproape 20.000 de clienţi BCR şi-au activat deja serviciul de plată prin NFC şi au făcut plăţi prin George Pay, până miercuri, a anunţat compania.

În aplicaţie pot fi înrolate oricâte carduri BCR în lei sau în valută. Orice card BCR poate fi suspendat şi reactivat în George Pay în orice moment direct din aplicaţia George.

- Advertisement -

George Pay se poate activa din aplicaţia George doar pe telefoanele cu sistem de operare Android, care au funcţionalitatea NFC activată.

Mai multe bănci din România au lansat aplicaţii proprii pentru plata cu telefonul mobil, pentru Android: Banca Transilvania, ING Bank, Raiffeisen Bank.

Pentru Iphone, aplicaţia Apple Pay a fost lansată de mai multe bănci luna trecută, urmând să fie lansată şi de BCR în această toamnă.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x