Monday, July 15, 2024

Femeie urcată cu forța în mașină, în centrul Bucureștiului. Poliția a ajuns după mai bine de o oră

Must Read

O femeie a fost obligată să urce într-o mașină, în centrul Bucureștiului, de către un bărbat, iar polițiștii au fost alertați de o jurnalistă care a sunat la 112. Poliția a ajuns la fața locului abia după mai bine de o oră. Victima nu ar fi dorit să depună plângere, spune Poliția.

Jurnalista Roxana Grosu a relatat, pe pagina ei de Facebook, cum o tânără era trasă de păr și forțată să intre într-o mașină parcată chiar lângă hotelul Intercontinental, în centrul Bucureștiului.

Jurnalista a sunat la 112, iar Poliția a venit abia după o oră și 20 de minute. Din precizările Poliției Capitalei, cel care a obligat-o pe tânără să urce în mașină era prietenul ei.

„Înainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urcă în maşină trăgea o fată de păr şi o împingea în maşină, fără voia ei, în spate la Intercontinental. Lume pe stradă, nimeni nici măcar nu a strigat la el să o lase, darămite să intervină. Am reuşit să fac poza asta.

- Advertisement -

M-a înjurat, a încercat să vină după mine, dar a renunţat.

Am sunat imediat la 112. Am povestit întâmplarea operatoarei. Apoi poliţistului. Le-am zis că am şi poza. La un sfert de oră, când mergeam spre casă, m-au sunat să revin la «locul faptei». Era deja 10.20 seara. Mă întorc. Aştept 20 de minute.

Poliţistul din centrală dăduse numărul meu greşit, iar echipele de pe teren treceau pe lângă mine, dar nu opreau, deşi eram poziţionată fix unde stabilisem cu ei. Într-un final, ajung 3-4 jandarmi şi vreo 4 poliţişti. Reiau povestea.

Îmi iau datele de pe buletin. Încep să discute prin staţie de ce secţie ține zona respectivă. Îmi zic să aştept alt coleg. Vine. Îi povestesc şi lui. Se uită nedumeriţi la ce cameră putea prinde scena – în centrul Bucureştiului, la Universitate!!!

Îmi zic să aştept să vină şi «grupul operativ». Vine un puştan de maximum 23 de ani. Îi povestesc şi lui. Îmi spune să ţin telefonul aproape că mâine s-ar putea să mă sune să vin să dau o declaraţie. La secţia 1. Sau la 6. Nu se ştie încă sigur.

Între timp s-a făcut ora 23.20. Chem pe cineva să mă ducă acasă cu maşina, pentru că era foarte puţin probabil să mai prind transportul public. O oră şi 20 de minute. În Bucureşti, capitala României”, a scris jurnalista, pe Facebook.

În replică, Poliția Capitalei a precizat că, după 12 minute de la apelul la 112, cazul a fost preluat de Poliția Sectorului 2, care a direcționat echipajele la fața locului. Polițiștii i-au identificat pe victimă și pe cei doi bărbați cu care se afla în mașină: cel care o obliga să urce era concubinul femeii (potrivit precizărilor Poliției), iar cel care conducea mașina era tatăl fetei, care a asistat la întreaga scenă fără să-și ajute copilul (potrivit relatării jurnalistei).

„Persoana implicată nu doreşte sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care au fost implicați ea şi concubinul său”, a susținut Poliția Capitalei, într-un comunicat.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Spania câștigă EURO 2024 după o finală absolut minunată în fața Angliei

Spania este noua campioană a Europei, după o finală de poveste cu Anglia, scor 2-1 la Berlin, gruparea iberică...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x