Thursday, March 28, 2024

Grant Cardone și regula sa pentru succes – „10X”

Must Read

Când eram copii toate lucrurile ni se păreau uimitoare. Era greu să ne ținem în frâu curiozitatea și să nu încercăm lucruri noi. Energia aceea specifică celor mici nu vine doar de la faptul că te afli la începutul vieții și ești în creștere. Nu. Acea energie vine de la descoperirile mărețe pe care le făceam, de la încercări.

Dar acum după trecerea timpului am uitat să fim copii? Am uitat. Cum să mai ai energie pentru tot ce-ți dorești dacă energia toată se duce pe ce nu-ți place (serviciu, datorii, urgențe)? Visurile rămân doar în gând la maturitate, pe când în copilărie le trăiești.

Astfel că sentimentul de libertate se întoarce în viața ta numai dacă încerci să-ți găsești vocația sau rostul cum ziceau bunicii noștri.  Iar dacă ți-ai găsit rostul, dar ai parte numai de frustrări din varii motive, ar fi bine să ții cont de greșelile pe care marele Grant Cardone le-a selectat pentru tine.

  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba romana – click aici
  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba engleza – click aici
  • Pentru magazinul oficial al lui Grant Cardonne – click aici

Cea mai mare greșeală pe care cei mai mulți o fac în viață este să nu-și fixeze obiective suficient de mari.

- Advertisement -

Regula 10X se bazează pe înțelegerea nivelului de efort și a nivelului de gândire necesar pentru a avea succes.

Gândurile și acțiunile tale sunt motivul pentru care te afli în situația de acum.

Pentru a merge mai departe decât ai crezut posibil, trebuie să gândești și să acționezi la niveluri de 10 ori dincolo de normă.

De ce să nu mai lucrezi odată ce ai atins un anumit nivel financiar de succes? Pentru că poți fi fericit în timp ce realizezi lucruri, nu în timp ce te odihnești și nu faci nimic. Dacă ieri ți-ai iubit soția și copiii, ar trebui să te oprești din asta? Sau ar trebui să te bazezi pe ei să te iubească? La fel este și cu munca și moștenirea ta.

Limitarea succesului dorit este o încălcare a regulii 10X.

Regula 10X: trebuie să îți stabilești obiective de 10 ori mai mari decât ceea ce crezi că îți dorești și apoi să faci acțiunea de 10 ori mai mare care consideri că este necesară pentru a ajunge acolo.

  1. Greșeala comună Nr. 1: setarea obiectivelor prea mici.
  2. Greșeala comună Nr. 2: subestimarea a cât de multă acțiune este necesară.
  3. Greșeala comună Nr. 3: petreci prea mult timp în competiție și nu suficient timp pentru a domina sectorul.
  4. Greșeala comună Nr. 4: subestimarea cantității de adversitate pe care va trebui să o depășești.

DE REȚINUT!

  • Nimeni nu câștigă atunci când diminuează importanța succesului.
  • Oamenii vor spune: „succesul nu este totul.” Dar este important. Și reducerea acestei importanțe prin a spune „succesul nu este totul” îți oferă o scuză pentru a-ți limita viziunea despre succes pentru tine și acțiunile pe care le faci
  • Este datoria ta să ai succes. Nu privi succesul ca pe o opțiune.
  • Chiar și atunci când ghinionul sau evenimentele întâmplătoare lovesc, întotdeauna există ceva ce poți face pentru a fi mai bine pregătit data viitoare.
  • Dacă oamenii comentează nivelul tău de acțiune, atunci faci ceva bine.

Cea mai mare problemă de afaceri este obscuritatea.

  • Nu juca niciodată după normele convenite din industria ta. Creează noi modalități de a-ți domina sectorul.
  • Tendință interesantă: atunci când oamenii și întreprinderile reduc cheltuielile și se concentrează pe economii, aproape că își economisesc energia, efortul și creativitatea.
  • Frica este un semnal pentru a face ceea ce te temi acum. Nu alimenta frica așteptând-o și lăsând-o să se construiască.

Cine este Grant Cardone? 

La vârsta de 60 de ani în anul 2019, Grant Cardone a devenit renumit ca formator în domeniul vânzărilor de renume internațional și ca cel mai bine vândut autor al programului 10X.

Afacerea sa principală, Cardone Training Technologies, oferă companiilor Fortune 500, întreprinderilor mici și antreprenorilor o platformă interactivă de formare în domeniul vânzărilor.

În plus, el a câștigat popularitate prin construirea unui singur imperiu imobiliar masiv, care are în prezent o evaluare a portofoliului de aproximativ 900 de milioane de dolari.

Este un expert de top în vânzări la nivel mondial, mogul imobiliar și antreprenor cu venituri anuale de peste 100 milioane de dolari din toate cele cinci companii ale sale. Palmaresul său include:

  • Cel mai bine vândut autor New York Times cu cele 5 cărți ale sale

Forbes l-a numit nr. 1 în topul celor 25 de oameni influenți în marketing din 2017

  • Speaker de renume internațional
  • Adesea, invitat la Fox News, CNBC, Business Insider și scrie pentru Forbes, Entrepreneur.com și Huffington Post.
  • Om de afaceri de succes – Proprietar al mai multor companii cu venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari

Regula 10 X

„Cea mai mare greșeală financiară pe care am făcut-o a fost să nu gândesc suficient de măreț. Vă încurajez să vă antrenați pentru mai mult de un milion. Oamenii bogați nu au ajuns întâmplător bogați, iar oamenii săraci nu rămân întâmplător săraci.” (Grant Cardone)

Aplică Regula 10X concentrându-te asupra viziunii tale mărețe despre viitor, dar luând măsuri în acest moment:

Fă o listă inițială a obiectivelor tale 10X. În acest moment, nu reduce dimensiunea obiectivelor și nu te preocupa cum le vei atinge

Enumeră acțiunile pe care le poți face, întrebând: „ce acțiuni pot lua acum pentru a mă orienta către aceste obiective?”

Începe să iei măsuri imediat, indiferent de cum te simți și nu evalua prematur rezultatul acțiunilor tale.

Revizuiește-ți și rescrie zilnic obiectivele când te trezești și înainte de a te culca. Amintește-ți  punctele de mai sus și continuă să acționezi către visele și obiectivele tale.

  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba romana – click aici
  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba engleza – click aici
  • Pentru magazinul oficial al lui Grant Cardonne – click aici

Află mai multe despre întreaga regulă a lui Grant Cradone și despre modul său de a mișca până și munții din loc (financiar vorbind), din cartea sa pe care o poți găsi aici.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x