Thursday, March 28, 2024

Incendiu de proporţii, azi noapte, la clubul Bamboo din Mamaia! VIDEO. A ars din temelii! În urmă cu o săptămână, clubul fusese controlat, dar nu a fost amendat pentru nereguli

Must Read

Un incendiu violent a izbucnit în timpul nopții de luni spre marți la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, fostul Bamboo. Mai multe echipe de pompieri intervin pentru lichidarea incendiului, iar din primele informații nu există victime.

Potrivit ISU Constanța, incendiul se manifestă violent în clubul din Mamaia.

Pompierii au creat echipe de căutare, însă, din primele informații, nu sunt victime.

„Intervin șapte autospeciale de stingere și autoscara. Incendiul se manifestă violent. Se depun eforturi susținute pentru stingere. Au fost realizate echipe de căutare sși din primele informații nu sunt victime”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

- Advertisement -

În sprijinul salvatorilor, pentru stingerea incendiului izbucnit la fostul club Bamboo din Mamaia au venit și echipe ale serviciilor private de pompieri.

Deocamdată nu se știe din ce cauză au izbucnit flăcările.

Clubul Bamboo Mamaia fusese verificat în urmă cu o săptămână. În 2017 şi 2018 a fost amendat pentru lipsa autorizaţiei de securitate

Conform sursei citate, clubul avea aviz de securitate, cel care se ia la realizarea proiectului locaţiei. Totuşi, locaţia ar fi fost controlată de inspectori de 1 mai şi în urmă cu chiar o săptămână, dar “vizita” oamenilor legii nu s-a lăsat cu vreo amendă. În schimb, în 2017 şi 2018, clubul fusese amendat pentru lipsa autorizaţiei, surţine Ziua de Constanţa.

Mai mulți martori au filmat incendiul. Deși nu bate vântul, flăcările au învăluit întregul local.

Incendiu de la Bamboo Mamaia vine la doi ani de la incendiul de la Bamboo Bucureşti

În urmă cu doi ani, un incendiu a mistuit și clubul Bamboo din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat însă, în urmă cu câteva luni, dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo din București, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”.

La sfârșitul anului trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din București, a fost spartă de hoţi, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x