Oreste îi desființează pe Dan Barna și pe Alexandru Cumpanasu: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae …

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Jurnalistul Oreste Teodorescu l-a făcut praf pe Dan Barna, liderul USR, după atacul la Klaus Iohannis.

„Cu toată prietenia și considerația umană pe care le-o port, sunt doua persoane publice cărora nu le înțeleg retorica ultimilor zile, ce-i drept atât de tumultoase, tragice și apăsătoare. Dan Barna, in care mi-am pus toate speranțele ca va reuși sa armonizeze USR cu PNL pentru a construi o majoritate parlamentara solida, începând imediat după scrutinurile ce urmează, pentru ca doar așa, putem vindeca sistemul de ciurucurile toxice ale Ciumei Roșii, a făcut o declarație politicianista, golită de sens și de-a dreptul ridicola, grefată pe cumplitul caz de la Caracal… Domnule Barna, pentru un om care pretinde că ar îmbrăca costumul altui gen de președinte, aceasta afirmație va arată ca purtând treningul lui Codrin Stefanescu si pantofii de lac alb ai lui Serban Nicolae…E ca si cum Hilary CLINTON ar fi spus ca dacă era ea la Casa Albă, nici un dement nu si-ar mai fi descărcat arma automata in supermarketuri… va rog din suflet, reveniti pe linia clară care separa politrucul populist si găunos de adevăratul politician, integru si eficient!

Al doilea domn, pe care l-am apreciat pentru Interviurile fruste și adânci cu ambasadorii din România, Alexandru Cumpanasu, a intrat ca un tăvălug in ancheta crimelor monstrului din Caracal încercând spațiul public cu mesaje politice, electorale, multe dintre ele frizând grotescul! De ce ați înlocuit, domnule Cumpanasu, frazele precise și temele importante cu elucubrații care l-ar fi jenat chiar și pe Dan Diaconescu? Doar din calcul electoral, pentru a netezi drumul analfbetei spre Cotroceni? Atât de cinic? Atât de brutal?”, scrie, pe Facebook, Oreste.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.