Tuesday, April 16, 2024

Untold 2019: Festivalul debutează în această seară. Robbie Williams şi Armin van Buuren, printre invitaţi/ Organizatorii promit surprize de proporţii

Must Read

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Untold de la Cluj-Napoca debutează joi şi are ca invitaţi nume mari ale muzicii, precum Robbie Williams, Armin van Buuren, David Guetta şi Martin Garrix, pe una dintre cele mai mari scene de concerte din Europa.

“Organizatorii au pregătit pentru ediţia din acest an surprize şi experienţe pentru fanii festivalului care le vor depăşi pe toate cele trăite până acum, în cele patru ediţii de festival. Printre cele mai aşteptate momente din acest an se numără super show-ul lui Robbie Williams, show-ul unic Armin Untold, mult aşteptatul trio, 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike) dar şi revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. Şi David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediţia aniversară a festivalului Untold şi promite un show incredibil”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Una dintre cele mai mari scene de concerte din Europa va fi amplasată la Festivalul Untold în interiorul stadionului Cluj Arena, aceasta având o lăţime de 90 de metri şi o înălţime de 30 de metri, ecrane LED pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi 1.000 de spoturi luminoase.

“Peste 200 de artişti vor evolua pe cele zece scene ale Festivalului Untold, vom avea premiere mondiale şi regionale. Scena principală, amplasată în incinta stadionului Cluj Arena, este una dintre cele mai mari instalate la un festival în Europa, având o lăţime de 90 de metri şi o înălţime de 30 de metri. De asemenea, scena are ecrane LED pe o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi, 1.000 de spoturi luminoase şi efecte speciale. Este una dintre cel mai impresionante producţii din Europa şi chiar din lume. Abonamentele pentru cele patru zile ale Untold s-au epuizat, mai sunt disponibile doar câteva sute de bilete de o zi, care se vor vinde în cele câteva zile rămase până la deschiderea festivalului. Ne-am preocupat şi pentru a reduce disconfortul unor locuitori din zona Untold, astfel că am instalat panouri fono absorbante, iar unele scene au fost repoziţionate” a spus Bogdan Buta, director general al Untold, luni, într-o conferinţă de presă.

- Advertisement -

Şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Inspectoratul General de Jandarmi, Liviu Uzlău, a declarat, la rândul său, în aceeaşi conferinţă de presă, că Untold este unul dintre cel mai sigure evenimente de acest gen din Europa, măsurile de linişte şi ordine publică urmând să fie asigurate de 3.200 de lucrători ai MAI, cărora li se adaugă 200 de poliţişti locali ai Primăriei Cluj-Napoca.

“Sunt reguli la Untold care trebuie respectate, începând cu accesul cu bagaje. Rugăm participanţii la festival să anunţe cea mai apropiată uniformă când constată nereguli şi atragem atenţia asupra utilizării dronelor, care sunt interzise. Atenţie la consumul de băuturi alcoolice şi altor substanţe, nu vom tolera niciun fel de faptă antisocială”, a menţionat Uzlău.

Pentru ediţia din acest an a Untold, se va dubla numărul poliţiştilor în civil şi va fi amplasat, în premieră, un punct medical avansat în interiorul Parcului Mare din Cluj-Napoca.

Festivalul Untold se desfăşoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca, bugetul ediţiei din acest an fiind de aproximativ 14 milioane de euro. Organizatorii aşteaptă, în total, în jur de 350.000 de persoane la festival, care vor veni din peste 100 de ţări.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x