Thursday, March 28, 2024

Sunteți pregătiți să investiți în revoluția 5G? Tehnologia 5G ar putea fi cea mai mare revoluție a secolului XXI

Must Read

Oricât de conectată este lumea în ziua de azi, încă nu este nici pe aproape la fel de conectat cum va fi atunci când rețelele 5G vor exista în toată lumea în viitorul apropiat. Unii spun că 5G va avea un impact atât de important încât va fi comparabil cu cel al motorului cu ardere internă.

Această rețea super-rapidă și ultra fiabilă va transforma modul în care oamenii și mașinile se conectează. Se estimează că piața 5G va ajunge la 277 miliarde de dolari până în 2025.

Click aici pentru a afla mai multe și pentru a vedea cum și unde puteți să investiți în revoluția 5G.

Cum pot profita investitorii de această tehnologie emergentă? eToro a creat un portofoliu de investiții format din companii 5G, numit 5GRevolution CopyPortfolio . Portofoliul va fi deschis pentru investiții pe 9 septembrie.

Multe avansări se vor baza pe 5G: autovehicule, orașe inteligente, VR și AR, în plus, multe alte domenii vor fi puternic influențată de această nouă suprafată de date wireless.

- Advertisement -

Tehnologia 5G este una dintre tehnologiile care permite creșterea altor inovații și va servi drept piatră de temelie a viitoarelor tehnologii. Va fi cu adevărat revoluționar.

5GRevolution CopyPortfolio va include diverse companii care acoperă diferite sectoare și locații geografice, implicate pe piața 5G, precum companii de infrastructură 5G (Ericksson, Nokia), operatori de telecomunicații 5G (Verizon, Deutsche Telekom, Swisscom), producători de hardware 5G (Cisco, Arista Networks Inc, Motorola Solutions, Juniper Networks Inc.), producători de semiconductori (Broadcom Inc., Intel Corp), companii imobiliare 5G (American Tower Corp, Equinix Inc.) și multe altele.

Industria telecom este la un stadiu nou în dezvoltarea tehnologiei 5G. Această tehnologie perturbatoare deține o valoare economică promițătoare care poate duce la o societate „hiper-conectată”, unde mobilul va juca un rol semnificativ în viața oamenilor. Începând cu 2012, multe inițiative guvernamentale, împreună cu investiții ale companiilor de telecomunicații, au modelat dezvoltarea 5G. Factori precum creșterea cererii în bandă largă mobilă, utilizarea în creștere a smartphone-urilor și dispozitivelor inteligente purtabile, însoțite de o cerere crescândă de adopție de video mobil, trebuie să conducă piața 5G în perioada de prognoză.

În prezent, fiecare guvern este entuziasmat de a avansa curba în spațiul 5G. Guvernele Japoniei, Coreei de Sud, SUA și Chinei au fost, de asemenea, deosebit de active în împingerea lansării tehnologiei 5G până la sfârșitul anului 2019. Se preconizează că piața globală 5G va ajunge la 277 miliarde de dolari până în 2025 la un CAGR de 111% în timpul 2019-2025. Pe baza tipurilor de conexiuni, piața poate fi clasificată ca conexiuni celulare SIM și conexiuni celulare SIM M2M.

Informații despre segmentul conexiunilor celulare SIM
Până în 2025, numărul de conexiuni celulare SIM 4G va domina reprezentând 57% din totalul conexiunilor, dar conexiunea celulară 5G SIM va avea cea mai mare rată de creștere de 146% în perioada de prognoză. Politicile și proiectele guvernamentale, cum ar fi Programul Național 863 al Chinei, cel de-al 13-lea plan pe cinci ani al Chinei, Projeto 5G Brasil, Inițiativa avansată de cercetare wireless și ENCQOR au susținut cerințele de cercetare și dezvoltare și încearcă comercializarea 5G până în 2019. Până în 2025, America de Nord este se preconizează să domine piața prin generarea a 45% din totalul veniturilor celulare de 5G SIM urmate de Europa și Asia-Pacific.

Informații despre segmentul conexiunilor celulare SIM M2M
Rețeaua 5G va susține inovații tehnologice promițătoare, inclusiv Internet of Things (IoT), roboți autonomi externi pentru industria agriculturii, sisteme de transport inteligente (ITS), rețele de utilitate inteligente, drone și multe alte dispozitive conectate. Dispozitivele de penetrare M2M pentru uz industrial vor crește și se estimează că vor exista aproximativ jumătate de miliard de conexiuni M2M în industrii precum comerțul cu amănuntul, producția și energia până în 2025. Acest lucru va fi în mare parte condus de automatizare și inteligență artificială (AI). Astfel, se preconizează că conexiunile celulare 5G SIM M2M globale se vor extinde la un CAGR de 231%.Până în 2025, Europa trebuie să domine piața, generând 35% din totalul veniturilor celulare 5G SIM M2M urmate de Asia-Pacific și America de Nord.

Segment regional Informații
Pe baza regiunilor, piața este segmentată în America de Nord, Europa, Asia-Pacific, America Latină și Orientul Mijlociu și Africa. America de Nord va deține cea mai mare cotă de piață de 44% până în 2025. Majoritatea consumului de date se va produce prin utilizarea videoclipurilor.În perioada 2017-2022, traficul video va crește de la 82 EB / an la 731 EB / an la un CAGR de 55%. Companiile mediatice vor dezvolta strategii și planuri de afaceri pentru a genera venituri din această tendință. Asia-Pacific va reprezenta cel mai mare număr de abonați celulari 5G până în 2025. Deși creșterea veniturilor în ultimii timp s-a încetinit, se preconizează că această regiune va manifesta un angajament pozitiv în ceea ce privește adoptarea rapidă a IoT în viitorul apropiat.

Companii acoperite

  • mobil chinezesc
  • Verizon Communications
  • AT & T
  • Vodafone
  • Nippon Telegraph and Telephone
  • Corporația Sprint
  • Deutsche Telekom
  • Telefónica
  • America Móvil
  • China Telecommunications Corporation

Click aici pentru a afla mai multe și pentru a vedea cum și unde puteți să investiți în revoluția 5G.

Aceasta este o comunicare de marketing și nu ar trebui să fie luată ca sfaturi de investiții, recomandări personale sau o ofertă de instrumente financiare sau solicitare de cumpărare sau vânzare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de obiectivele de investiții sau de situația financiară a unui destinatar și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetării independente.

eToro nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătit folosind informații disponibile publicului.

CopyPortfolios ™ nu ar trebui să fie considerate fonduri tranzacționate la bursă și nici fonduri speculative. Capitalul dvs. este în pericol.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x