Saturday, April 20, 2024

În USR și PLUS se naște un masiv curent #Boicot: Din cei 3,5 milioane care ați votat Iohannis sa nu uitați ca în 2024 va trebui sa votați mizeria Rareș Bogdan`

Must Read

Turul II al alegerilor prezidențiale din 2019 pare faci pentru președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. Liberalii fac deja planuri peste planuri și nu ezită să își persifleze adversarul peste tot și anunță scoruri cu 7 în față. Electoratul USR și PLUS care în tutul I a votat cu Dan Barna în marea majoritate este văzut ca și predat cu arme și bagaje.

Lucrurile par a sta diferit în realitate. Pe rețelele sociale tot mai mulți membri și simpatizanți USR, PLUS și Dan Barna nu ezită să anunțe că în 24 noiembrie, data Turului II, nu se vor prezenta la urne.

Se crează pe zi ce trece un val tot mai mare de Boicot masiv al Turul II al alegerilor prezidențiale. Dacă ne uităm doar la Operațiunea #Boicot de la Referendumul pentru familie ne putem da lesne seama că ea este foarte eficientă și de natură a da fiori reci liberalilor.

Vezi și: De ce Viorica Dăncilă și nu Klaus Iohannis. Motivele unui votant USR și Dan Barna: Nu ați fi curioşi să vedeți cum s-ar descurca în acest rol?

- Advertisement -

Sunt pline rețelele sociale de mesaje de genul:

”Sa înțelegeți de ce a vrut Iohannis un tur doi cu Dancila! Românii sunt obișnuiți sa voteze raul cel mai mic!
Dacă era Dan Barna în turul 2 ce mai spuneau în campanie?? Ieși la vot sa nu iasă Barna?? Nu avea sens! Și asa s-a ocupat doar de măgarii sa facă tot posibilul ca Dancila sa între în turul 2!
Un președinte slab care va face de ras România!
Păcat ca doar 1,3 milioane de români au înțeles măgăria lui Iohannis! Restul spirit de turma după televiziuni și presa aservita și plătită din munca voastră inteligenților!
Eu voi sta pentru prima data acasă, cu excepția referendumului rușinii promovat exact de partidul lui Iohannis, pentru ca refuz categoric sa mai votez cretini care nu accepta “Fără penali în funcții publice”!

”Din cei 3,5 milioane care ați votat Iohannis sa nu uitați ca în 2024 va trebui sa votați mizeria Rareș Bogdan!
Succes!”

”Motivul pentru care NU voi vota în turul 2:
Refuz sa votez măscărici care au contestat campania “Fără Penali în Funcții Publice””

Și numărul lor crește.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x