Thursday, March 28, 2024

Când știi că trebuie să cumperi o saltea de pat nouă?

Must Read

Mai devreme sau mai târziu, trebuie să îți schimbi salteaua de pat cu una nouă, de aceea, suntem mai mult decât bucuroși să îți oferim cele mai bune soluții pentru patul tău, astfel încât să te bucuri de un somn odihnitor, noapte de noapte. Însă întrebarea firească pe care este normal să ți-o pui este: Cum știu când trebuie să îmi cumpăr o saltea nouă de pat?

Ei bine, este foarte simplu de intuit această schimbare de bun augur pentru calitatea somnului tău, pentru că simptomele unei saltele “ieșite din uz” sunt mai vizibile decât ai crede. Și pe bună dreptate, o saltea de pat care nu mai oferă aceeași calitate ca atunci când ai testat-o pentru prima dată, îți poate face nopțile albe, iar diminețile greu de parcurs, fără o cafea tare.

Așadar, iată cum îți poți da seama că a venit timpul să comanzi online o saltea de pat, iar celei vechi să îi spui “ADIO” pentru totdeauna:

Te foiești prea mult pentru a-ți găsi poziția

Acele nopți “albe”, în care te tot întorci de pe o parte pe alta, încercând să îți găsești poziția de somn, sunt absolut îngrozitoare. Dacă simți că aceste situații se repetă în fiecare noapte, deci nu poate fi vorba de un eveniment izolat, atunci poate că trebuie să îți îndrepți atenția către saltea.

- Advertisement -

Acele “cocoloașe” pe care le simți intrându-ți în spate sau in coaste, “golurile” nefirești de pe suprafața acesteia, care te fac să încerci o altă poziție – toate aceste elemente îți transmit același lucru: a venit momentul să îți cumperi o saltea nouă de pat. Îți poți da seama de faptul că a venit momentul să faci această schimbare, mai ales dacă în urmă cu ceva timp, nu te confruntai cu aceste dificultăți, iar somnul tău era cât se poate de odihnitor.

Ai devenit brusc alergic la textura sa

Chiar dacă ți se pare imposibil de crezut, salteaua ta de pat devine, în timp, o gazdă perfectă pentru: acarieni, alergeni și alte particule nesănătoase. De aceea, se prea poate ca în timpul nopții să te trezești cu nasul înfundat, sau cu dificultăți în a expira / inspira așa cum o faci în mod normal.

Nu este mereu “alergia de toamnă”, ci mai degrabă “alergia din fiecare noapte”, cu care te vei tot confrunta, până când îți vei lua decizia de a-ți schimba vechea saltea de pat. Așadar, dacă salteaua actuală a fost cumpărată acum mai bine de 7 ani, există mari șanse ca pe suprafața acesteia (greu de perceput cu ochiul liber) să se fi dezvoltat culturi de “musafiri nepoftiți”, nocivi pentru sănătatea ta.

Acuzi de ceva vreme dureri de spate

În cazul în care coloana vertebrală nu mai urmează o linie normală, atunci când stai întins pe pat, cauza acestui fapt este determinată de deformarea în timp a saltelei. De aceea, te vei trezi în fiecare dimineață cu dureri de spate, pentru că mușchii din această zonă fac eforturi, pe întreaga durată a nopții, pentru a absorbi presiunea resimțită de coloană.

Indiferent de poziția ta preferată de somn (pe spate sau pe burtă), dacă simți că salteaua determină o poziție mult prea curbată a coloanei vertebrale, determinând o durere cronică pe întreaga sa lungime, a venit momentul să îți cumperi o saltea de pat nouă.

Iată care sunt principalele 3 semnale pe care trebuie să le sesizezi din timp, semnale care îți spun că a venit momentul să îți cumperi o saltea de pat nouă și de cea mai bună calitate.

Noi te așteptăm cu o gamă mai mult decat generoasă de produse, din toate categoriile (saltele ortopedice, saltele cu spumă, saltele tratate împotriva acarienilor și a altor culturi, saltele pentru bebelusi, saltele Memory Foam), astfel încât tu să faci alegerea corectă, în funcție de nevoi și de bugetul de care dispui.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x