Tuesday, July 16, 2024

Cartea "4 ore – CORPUL": Nu este niciodată prea târziu să te reinventezi!

Must Read

4 ore – Corpul / The 4 – hour body” este mai degrabă un tratat, decât o simplă carte despre slăbit. Are și dimensiunile unui tratat: 574 de pagini, din care, vei afla cum să slăbești rapid, cum să faci sex incredibil sau… cum să devii un supraom, îmbunătățindu-ți performanțele sportive.

Și pentru a te mobiliza serios pe acest drum, autorul îți vorbește despre necesitatea unui Moment Harajuku (o motivație interioară puternică) și despre „dușul rece” pe care trebuie să îl faci la început de drum, în timpul căruia să conștientizezi cât de urât arată toată acea grăsime și toate acele kilograme în plus pe corpul tău.

Cartea “4 ore – Corpul” o poti comanda de aici!

 • Dă jos 9 kilograme de grăsime fără exerciții fizice
 • Aleargă 50 de kilometri după numai 12 săptămâni de antrenament
 • Atinge performanțe sexuale incredibile în doar câteva minute

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile autorului Tim Ferriss, cuprinse în cartea „4 ore – Corpul”. Tim Ferriss deține mai multe recorduri impresionante, printre care se numără și cel mondial la dansul tango, campion național la kickbox și autor de bestselleruri New York Times pentru cartea „4 ore – săptămâna de lucru”.

Datele pe care le-a adunat timp de 10 ani de la doctori, sportivi și instructori de fitness, îi confirmă talentul de a aduna scurtăturile esențiale în viață pentru a face totul mult mai ușor.

- Advertisement -

4 ore – Corpul” conține înțelepciunea colectivă a sute de oameni, din Silicon Valley până în Africa de Sud, și se referă atât la bărbați cât și la femei.

În cartea „4 ore – Corpul“, Tim explică de ce cele mai simple obiceiuri alimentare aduc cele mai mari rezultate și promite că poți slăbi 20 de kilograme în 30 de zile fără exerciții fizice, poți dormi 2 ore pe zi având energie mai multă decât dacă ai dormi 8 ore, poți avea parte de performanțe sportive greu de egalat și chiar de mai multă joacă în dormitor.

Recunoscut la nivel mondial pentru ideile sale neconvenționale, Tim propune tuturor să încerce exerciții simple care dau rezultate maxime și nu exerciții complicate care dau rezultate prea „light”.

Cartea vine ca un duș rece pentru toți cei care promovează rețete care mai de care mai complicate și mai scumpe. Care conțin prea multe limitări și dau rezultate prea mici. De altfel, dușul rece este și el un secret pentru pierderea în greutate. Revigorează corpul și îl pune în mișcare.

Vei topi grăsimea în exces mult mai ușor dacă îți închei ziua cu un duș rece. Explicația este că în momentul în care apa rece intră în contact cu corpul tău acesta din urmă se va lupta să își menține temperatura normală și astfel pierzi mai multe calorii. Aproximativ 550 la număr.

Sfat – Apa poate fi călie și nu neapărat ca un sloi de gheață. Îți vei da seama dacă acest proces funcționează dacă la sfârșitul dușului, corpul tău se va simți mai energic și mai revigorat. Și că tot vorbeam despre ce transformări incredibile poți aduce corpului tău, iată ce vei descoperi.

Performanțele pe care le poți atinge citind și aplicând principiile din această carte sunt:

 • Cum să slăbești 9 kilograme în 30 de zile fără să faci exerciții fizice;
 • Ce ai voie să mănânci, ce nu ai voie, ce e indicat, ce nu e indicat, pentru a topi cât mai multă grăsime, și mai ales, vei citi multe lucruri rele despre acești „balauri” ai dietelor, intitulați carbohidrați;
 • Greșeli frecvente pe care le faci atunci când ții dietă;
 • Cum să nu te îngrași atunci când te îndopi;
 • Cum să pierzi grăsime cu ajutorul unor pungi cu gheață;
 • De ce sunt bune dușurile reci?
 • Ce sunt steroizii și care sunt efectele lor secundare?
 • Ce antrenamente să faci pentru a-ți tonifia diferite grupe musculare sau pentru a pierde în greutate?
 • Cum să obții 15 kilograme de mușchi în 30 de zile fără steroizi, doar cu antrenamente susținute la sala?
 • Cum să îți îmbunătățești performanțele sexuale ținând cont de anumite trucuri?
 • Cum să ai un somn odihnitor și cum să te simți mai odihnit dormind mai puțin?
 • Cum să scapi de durerile de spate, cervicală, gât, etc. prin renunțarea la anumite obiceiuri și prin exerciții fizice?
 • Instrumente și trucuri pentru atleți: cum să alergi mai rapid; cum să ajungi să alergi 50 de kilometri pe zi (nu doar 5) după 12 săptămâni de antrenament; cum să ridici 387 kilograme la banca de forță, etc; cum să fii un înotător mai bun; cum să fii un baseballist mai bun, etc…
 • Cum să îți prelungești viața?

Ghidul complet pentru sănătate, somn mai bun, pierderea rapidă a găsimii și performanțe atletice extreme, are 574 de pagini și se concretizează în 3 părți principale.

 • Gestionarea simplă a sănătății tale
 • Începe să urmărești procentajul datelor pentru lucrurile pe care dorești să le îmbunătățești
 • Un moment Harajuku este ceea ce te ajută cu adevărat să te angajezi să faci schimbări

Începând cu lecția 1, vei învăța să-ți gestionezi într-un mod simplu sănătatea. De exemplu, poți apela la regula 80/20. Acest principiu arată că 20% din eforturile tale obțin 80% din rezultate. Este o lege universală care guvernează toate lucrurile în viață. Tim este de părere că atunci când vine vorba despre limba spaniolă, de exemplu, cu doar 2,5% din toate cuvintele spaniole, poți înțelege 95% din toate conversațiile. De aceea, metoda simplificării funcționează bine și în sănătate.

Pentru a reuși să faci alegeri mai sănătoase, este necesar să-ți simplifici dieta și să respecți câteva reguli simple, în loc să încerci să creezi un sistem perfect.

Iată dieta propusă de Tim care conține 5 reguli simple:

 1. Începe prin a exclude carbohidrații albi pâinea, orezul alb și brun, cerealele, cartofii, pastele, tortillas și prăjelile din dieta ta zilnică.
 2. Mănâncă aceleași feluri de mâncăruri în mod repetat. Concntrează-te pe cele din proteine ​​principale (vită, pui, pește), leguminoase (fasole, linte) și legume.
 3. Bea numai apă, ceai și cafea fără lapte sau zahăr.
 4. Evită fructele pe cât de mult posibil.
 5. Poți avea o zi pe săptămână în care să mănânci tot ce dorești.

În combinație cu un mic dejun de cel puțin 30 de grame de proteine ​​în 60 de minute de la trezire, te poate ajuta atât să pierzi în greutate, cât și să câștigi mușchi, în timp ce îți va crește nivelul de energie.

Iată și un HACK a’ la Tim Ferriss. Acesta poartă numele de „tratament la rece”. Îți poți accelera pierderea în greutate când te afli într-un mediu rece, pentru că arzi calorii datorită temperaturii scăzute.

Tim recomandă dușuri reci și pachete de gheață pe partea din spate a gâtului și partea superioară a spatelui timp de max. 30 de minute De asemenea, este indicat să bei jumătate de litru de apă rece atunci când te trezești.

Cartea “4 ore – Corpul” o poti comanda de aici!

Alte recomandări:

 • Mănâncă suficiente proteine ​​(cel puțin 20 de grame la o masă)
 • Bea multă apă, în special în zilele de vară
 • Evită îndulcitorii, fie ei artificiali sau naturali
 • Evită mersul prea des la sală (de 2-3 ori pe săptămână este suficient)

Cartea lui Tim Ferriss este dovada pură a funcționării sănătoase a organismului cu doar câteva reguli simple de dietă și câteva trucuri.

Dacă vrei să descoperi totul în materie de dietă, sănătate, energie, odihnă, performanțe sportive și sexuale, îți recomandăm ghidul complet al lui Tim Ferriss.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Spania câștigă EURO 2024 după o finală absolut minunată în fața Angliei

Spania este noua campioană a Europei, după o finală de poveste cu Anglia, scor 2-1 la Berlin, gruparea iberică...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x