Thursday, March 28, 2024

eToro urmează să lanseze un card de debit crypto în 2020

Must Read

Platforma de investiții eToro intenționează să introducă un card de debit în al doilea trimestru al anului următor. Potrivit unui raport Business Insider, cei 12 milioane de utilizatori ai eToro își pot cheltui veniturile prin cardul de debit.

În încercarea de a face utilizarea criptomonedelor un fenomen principal, firma de tranzacționare de criptomonede bazată în Marea Britanie eToro are în vedere serios lansarea de carduri de debit cu monedă digitală în T2 2020. În acest sens, eToro se va alătura celor de la Wirex, un alt crypto din Marea Britanie. / firma bancară, precum și titanul industriei, Coinbase.

eToro a efectuat un sondaj în septembrie privind investițiile generaționale între 1.000 de investitori online din SUA. Sondajul a sugerat că 40% dintre milenii ar prefera să investească în active cripto în caz de recesiune.

„Oferind utilizatorilor o modalitate convenabilă de a se retrage și cheltui fondurile, eToro își eficientizează în continuare serviciile. Acest lucru ar trebui să contribuie la creșterea satisfacției clienților și să facă ca aplicația să iasă în evidență de unii dintre concurenții săi, precum Freetrade. Și având în vedere că fintech-ul are deja o bază mare de utilizatori, există mulți clienți care ar putea opta să se înscrie la cardul de debit.“

- Advertisement -

Conform imaginilor și e-mailurilor accesate de Business Insider, utilizatorii vor putea cheltui câștigurile eToro prin intermediul cardului; ei vor putea, de asemenea, să stabilească plăți recurente prin card.

Intrarea eToro în spațiul cardului de debit crypto ar trebui să vină cu greu ca o surpriză. În ultimele vremuri, spațiul de tranzacționare a criptomonedelor cu comision zero a fost congestionat cu o multitudine de jucători de pe piață.

Firma fintech cu sediul în SUA, Robinhood International Ltd., a fost aprobată de agentul de pază financiar din Marea Britanie, Financial Conduct Authority (FCA), să funcționeze ca un broker de criptomonede în Marea Britanie.

În mod similar, la începutul anului, platforma de tranzacționare crypto Coinbase a declarat că lansează cartea de debit criptă în Spania, Germania, Franța, Italia și Olanda, în scopul de a-și extinde amprenta de afaceri în Europa.

Într-o notă mai recentă, filiala americană a schimbului de criptomonede Binance, a anunțat că utilizatorii săi vor putea achiziționa active digitale folosind cardurile de debit.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 67% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Cryptoassets are volatile instruments which can fluctuate widely in a very short timeframe and therefore are not appropriate for all investors. Other than via CFDs, trading cryptoassets is unregulated and therefore is not supervised by any EU regulatory framework.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x