Thursday, March 28, 2024

TOP cele mai scumpe vacante ale romanilor in 2019: 35.000 euro pentru o vacanta in Africa

Must Read

La agentia de turism Eximtur, vedeta concediilor a fost o vacanta de 15 nopti, pentru doua familii, una formata din trei membri si cealalta din patru membri. „Programul a inclus o escalada pe Kilimanjaro, care a culminat cu atingerea varfului Uhuru (5895 m), pentru cinci nopti, cu cazare in cabane, un safari in Tanzania, in Serengeti Camp si Angata Tarangire Camp, cu durata de 5 nopti si un sejur in Zanzibar intr-un resort de 5 stele pentru patru nopti”, a declarat Mihaela Draghici, director PR & Comunicare. Pretul total al vacantei a fost de 34.542 euro, incluzand biletele de avion, cazarile intermediare si servicii aditionale.

“Cele mai scumpe pachete turistice achizitionate de turisti de la Christian Tour anul acesta au fost in destinatii exotice. Topul este condus de Maldive, cu un cost total al vacantei cumparate de o familie cu un copil de peste 17.600 euro”, a precizat Raluca Hatmanu, director de marketing si comunicare al agentiei Christian Tour. Vacanta a inclus transport cu avion, transfer cu hidroavion si cazare pentru noua nopti la un hotel de 5 stele cu all inclusive.

Si la agentia Paralela 45 tot o vacanta in Maldive a avut cel mai mare pret si a inclus transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri (aeroport-hotel-aeroport) si servicii de masa.



Booking.com

- Advertisement -

Cea mai scumpa vacanta a costat 17.850 euro. Este vorba de o vacanta de zece zile in Maldive, cumparata de doi adulti care au ales cazarea intr-o pool villa. Pe locul urmator, 13.000 de euro s-au cheltuit pentru o vacanta in Laponia, cu charterul Paralela 45, organizat pentru al patrulea an consecutiv. Sunt patru nopti de cazare in Tara lui Mos Craciun, unde turistii se intalnesc cu Mos Craciun si sotia lui, viziteaza Santa Park si fac safari cu husky intr-un cadru natural unic”, a declarat Dan Dumitru, director de marketing la Paralela 45.

Si America de Sud a intrat in topul celor mai costisitoare vacante.

“Cea mai scumpa vacanta vanduta anul acesta a fost un circuit exotic in America de Sud in valoare de 18.000 euro, pentru o familie formata din doi adulti cu doi copii”, a declarat Denisa Oprea, marketing manager Hello Holidays. Pachetul a inclus transport cu avionul dus-intors, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare cu mic dejun si ghid insotitor pe toata perioada circuitului.

“Cea mai scumpa rezervare pentru un bilet de avion vanduta de Vola.ro in 2019 a costat 9763 euro si a inclus un bilet dus-intors pe ruta Bucuresti-Chicago si retur pentru 1 adult si 2 copii la clasa business. Pe de alta parte, cea mai scumpa vacanta vanduta in 2019 de catre Vola.ro a costat 7250 euro si a inclus zbor si cazare pentru opt persoane, timp de sapte nopti in Marmaris”, a declarat Claudia Tocila, director de marketing Vola.ro.

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anca
4 years ago

Cred ca au fost niste vacante reusite. 🙂

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x