Sunday, November 27, 2022

Binance lansează posibilitatea de a cumpăra cryptomonede cu Leu românesc, leva bulgară și corona cehă

Must Read

Cel mai mare exchange de cryptomonede din lume, Binance le va permite acum utilizatorilor să își adauge cardurile Visa și să cumpere BTC, ETH, BNB și XRP cu Coroana Cehă (CZK), Leva Bulgară (BGN) și Lei Românești (RON).

Pentru a accesa acest serviciu, utilizatorii pot vizita pagina „Cumpărați Crypto” și să selecteze ”Adăugați card”. După adăugarea unui card Visa, clienții vor putea achiziționa criptomonede precum BTC, BNB, ETH și XRP. Conform anunțului oficial, tranzacțiile sunt aprobate în mai puțin de un minut, fără a realiza un depozit.

Vă rugăm să rețineți următoarele lucruri:

  • CZK, BGB și RON sunt monede fiat și nu reprezintă nicio altă monedă digitală.
  • Utilizatorii își pot finaliza achizițiile în mai puțin de un minut, fără a fi nevoie să depună mai întâi.

Suport pentru Mastercard și monede suplimentare vor fi adăugate în viitorul apropiat. Vă rugăm să rămâneți la curent pentru mai multe informații.

- Advertisement -

Avertizare de risc: tranzacționarea cryptocurrency este supusă unui risc ridicat de piață. Vă rugăm să vă faceți tranzacțiile cu precauție. Binance va depune toate eforturile pentru a alege monede de înaltă calitate, dar nu va fi responsabil pentru pierderile din tranzacționare.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This