Friday, March 29, 2024

Elevii olimpici, puși pe panourile pe panourile publicitare dintr-un oraș din România

Must Read

Elevii din Piatra Neamt care au obtinut rezultate deosebite la olimpiade, sunt recompensati de administratia locala prin afisarea lor pe panourile publicitare din oras. ”Elevii din Piatra Neamț care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele nationale și internaționale, sunt promovați de Primaria Piatra Neamț și prin panourile publicitare stradale.

Este o formă de recunoaștere în plus a meritelor acestor tineri excepționali, de care suntem mândri. Anul acesta am amplasat în cartierul Precista și în zona centrală din municipiu, pe trei dintre panourile publicitare, imagini cu tineri care învață în municipiul Piatra-Neamț și care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale.

Totodată, în fiecare an, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Orașului, Primăria Piatra-Neamț îi premiază pe toți elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, dar și pe profesorii îndrumători”, a declarat primarul Dragos Chitic.

Sursa: tvmneamt.ro, sursa foto: facebook – Dragos Chitic

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x