Wednesday, June 16, 2021

Moșii italieni cu coronavirus, cei mai căutați de românce pentru că mor mai repede

Must Read

Moșii italieni cu coronavirus, cei mai căutați de românce pentru că mor mai repede

Nu toată lumea se fereşte de periculosul virus din China! Potrivit publicaţiei italiene Giornale del Mascalzone, bătrânii italieni bogaţi au mult mai mare succes la piţipoance din România dacă tuşesc sau îşi trag nasul – iar dacă au coronavirus, sunt nişte veritabili magneţi de femei.

“Printre cele mai dezirabile calităţi ale unui moş cu bani e să moară naibii repede, să-mi scot şi eu pârleala din toată afacerea. Asta e de regulă o problemă la italieni, pentru că dieta mediteraneană îi face foarte longevivi”, explică Măriuca Pantalozzi, expertă în relaţii.

“Îl luai la 70, te trezeai că ajunge la 85 şi era tot sănătos tun. Ajungeai, maică, să tocmeşti vreun asasin”, spune Sanda Gugliacci, de 8 ori văduvă.

- Advertisement -

Specialiştii recomandă totuşi atenţie sporită, pentru că o bună parte din bătrânii italieni doar se prefac că tuşesc, iar acasă n-au Alfa Romeo, ci o troacă de Fiat Panda din ’97.

Sursa: TimesNewRoman 🙂

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ronaldo după ce a mutat 2 sticle de Coca-Cola de pe masa unei conferințe de presă: Beți apă!

Cunoscut pentru dieta sa strictă, starul portughez Cristiano Ronaldo a înlăturat sticlele de Coca-Cola, unul dintre sponsorii Campionatului European...
- Advertisement -

More Articles Like This