Saturday, May 25, 2024

Vitamina C vindecă coronavirusului? Anuntul oamenilor de stiinta: “Are un efect de 10 ori mai puternic!”

Must Read

Ce medicament poate trata coronavirusul. Isteria coronavirusul a lovit si in Romania, pana in acest moment fiind 17 cazuri de COVID 19 in tara noastra, iar scolile au fost inchise timp de o saptamana.

Expertii din China spun ca noul tip de coronavirus COVID 19 poate fi tratat cu o cantitate mare de vitamina C, dar nu adiminstrata pe cale orala ci intravenos.

Cumpara Vitamina C din farmacia eMAG!

Daca se administreaza intravenos, efectul este de 10 ori mai puternic, spun expertii. Potrivit expertilor din China, doza recomandata variaza in functie de gradul de severitate si complicatii si anume de la 50 la 200 de miligrame/greutatea corporale, pe zi.

“Numeroase studii au aratat ca dozele de vitamina C au legatura cu efectul tratamentului. Dozele crescute de vitamina C nu imbunatatesc doar nivelul antiviral, ci previn si trateaza afectiunile acute al plamanilor si bolile respiratorii acute”, se arata intr-un comunicat emis de Spitalul Universitatii Xi’an Jiaotong din China.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x