Thursday, April 25, 2024

În plină pandemie, Apple a lansat iPhone SE, cel mai ieftin telefon al companiei

Must Read

Celebrul producator de telefoane mobile Apple a anunțat oficial noul iPhone SE, un iPhone low-cost. Telefonul, al cărui preț începe de la echivalentul a 1.750 lei, are aceeași formă ca iPhone 8, adică un ecran de 4,7 inch, margini groase și un buton de „acasă” cu Touch ID.

Telefonul va putea fi comandat anticipat pe 17 aprilie, iar vânzările vor începe de pe 24 aprilie. IPhone-ul ieftin va avea 3 capacități de stocare: 64 GB, 128 GB și 256 GB. Culorile vor fi alb, negru și roșu.

Si totusi ? Cumparam telefonul sau actiuni la compania Apple ? 🙂

Vezi pretul actiunilor Apple, aici: https://bit.ly/2wHtnBz

Ce Îmbunătățiri are față de iPhone 8?

- Advertisement -

Noul iPhone SE este practic un iPhone 8 cu un procesor mai rapid și o cameră mai performantă. Chiar dacă designul este destul de bătrân, telefonul low-cost oferit de Apple are procesorul A13 Bionic, la fel ca pe cele mai noi modele iPhone.

Multe din părțile celei de-a doua generații SE sunt identice cu cele ale iPhone 8. Bateria va fi, cel mai probabil, de aceeași mărime, însă acest aspect nu este încă cunoscut oficial. Apple a spus că husele de telefon pentru iPhone 8 vor funcționa bine pe SE.

Până acum, Apple a confirmat zvonurile unui iPhone mai ieftin. Rămâne de văzut dacă compania californiană va lansa trei noi telefoane și în toamnă.

Preț și disponibilitate iPhone SE

În SUA dar și pe alte piețe noul iPhone SE va fi disponibil la precomandă începând din data de 17 aprilie, urmând ca livrările să fie onorate o săptămână mai târziu – adică din 24 aprilie. Sunt 3 configurații disponibile și prețurile din Europa (Germania) le aveți listate mai jos:

 -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK852

De asemenea il gasesti la lansare si pe emag.ro, altex.ro sau QuickMobile.ro


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x