Tuesday, April 23, 2024

Klaus Iohannis: E incredibil! În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor

Must Read

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni că, în timpul pandemiei de coronavirus, când Guvernul ia măsuri pentru limitarea răspândirii cu coronavirus, PSD încearcă să facă în așa fel încât să dea Ardealul ungurilor.

Declarații Iohannis

-Este incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. E incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. E incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României, în timp ce noi ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru viețile românilor. PSD se luptă în birourile în Parlament ca să dea Ardealul ungurilor. Ionopot, Ciolacu, oare ce v-a oprit liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri?

-Vedeți, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă.

- Advertisement -

-De aceea, se înțelege poate acum mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Nu mai vreau ca această majoritate să hotărască împotriva României și a românilor. E inadmisibil așa ceva.

-Până când sunt eu președintele României, o astfel de lege nu va exista.

După declarație, președintele are o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei de COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Klaus Iohannis: E incredibil! În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x