Friday, March 29, 2024

Avion întors din drum după ce un pasager a mințit că are coronavirus. Explicația halucinantă dată de bărbat: Am vrut să fac un viral

Must Read

Un avion care a decolat din Toronto , cu destinația Montego Bay, Jamaica, a fost forțat să se întoarcă înapoi în Canada după ce un bărbat a spus, la mijlocul drumului că a fost infectat cu coronavirus, în timpul unei vizite în China.

James Potok, în vârstă de 28 de ani, s-a ridicat în picioare în timpul zborului și i-a anunțat pe ceilalți pasageri că a luat virusul mortal, potrivit Yahoo News.

Echipajul a luat astfel decizia ca avionul WestJet să se întoarcă în Toronto, după ce zburase mai mult de 1.600 de kilometri.

Bărbatul a fost izolat de restul pasagerilor în timpul zborului. După ce avionul a aterizat, medicii l-au consultat pe bărbat și l-au declarat fără simptome.

- Advertisement -

Ulterior, bărbatul a recunoscut că a mințit pentru că voia să producă un video viral. El a declarat pentru Global News: „Aveam camera cu mine. Voiam să fac un video viral. Am vrut să-l postez pe toate platformele de socializare. M-am ridicat și am spus: „Pot să vă atrag atenția? Tocmai m-am întors din provincia Hunan” – și asta a fost tot.”

Pasagerul va trebui acum să dea explicații pentru acest gest la un tribunal din Ontario, în martie.

Coronavirus a omorât peste 400 de oameni până acum și a infectat peste 20.000 din 24 de țări.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x