Tuesday, March 19, 2024

Marea Britanie interzice sexul între persoane care nu au acelaşi domiciliu

Must Read

În contextul epidemiei de coronavirus, guvernul britanic a emis pe 1 iunie un nou set de măsuri, printre care interzicerea socializării în interior cu o persoană din afara gospodăriei. Presa a exploatat această măsură și a afirmat că premierul Boris Johnson interzice sexul pentru persoanele care nu au același domiciliu.

”Nicio persoană nu poate participa la o întâlnire care se desfășoară într-un spațiu interior public sau privat și care presupune interacțiunea a două sau mai multe persoane.”

Până acum, persoana care venea în vizită era cea care încălca regulile. Începând de astăzi, ambele persoane ar putea fi urmărite penal sub noua modificare a proiectului de lege privind Reglementările Protecţiei Sănătăţii, care vor fi prezentate luni în Parlamentul britanic.

Sunt acceptate totuși „motive întemeiate” care se referă la sportivii de elită, persoanele care participă la înmormântări, persoanele vulnerabile, lucrătorii și părinții separați care trebuie să-și vadă copiii, dar nu şi la cei care caută sex.

- Advertisement -

Încă nu este clar care sunt pedepsele pentru cei care încalcă noile reguli sau dacă vor fi amendați.

Presa a promovat această măsură ca ”interdicţie sexuală”, deşi un ministru a spus că reglementările vizează păstrarea în siguranţă a oamenilor.

”Încercăm să ne asigurăm că nu vor fi oameni care vor sta departe de casă noaptea “, a declarat ministrul britanic, Simon Clarke, la radio LBC. Întrebat dacă regulile permit cuplurilor să copuleze în aer liber, Clarke a răspuns: „Este adevărat că riscul de transmitere a coronavirusului este mult mai mic în aer liber decât într-un spaţiu închis, dar, evident, nu încurajăm oamenii să facă asta.“

Hashtagul #sexban a devenit trend în Marea Britanie. Oamenii au făcut postări despre viaţă personală neortodoxă a lui Johnson, unii au invocat lipsa legalităţii acestei prevederi, iar alţii au pus sub semnul întrebării posibilitatea aplicării acestei reguli.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x