Thursday, March 28, 2024

Cămășile de damă – da sau nu?

Must Read

Încă de mult timp, atunci când spui cămașă te gândești la un element vestimentar dedicat bărbaților, dar cine spune că nu pot fi purtate și de femei? Cămășile și-au făcut loc foarte ușor și în garderoba femeilor, fiind piese must have. Deoarece stilurile diferă, chiar și cămășile variază în acest sens, iar pe Felamo.com putem găsi multe modele.

Cămăși office

Ținutele de birou necesită întotdeauna un aer elegant, însă nu este nevoie neapărat de o rochie pentru a realiza o astfel de ținută. Cămașa de damă cu un croi mulat, asociată cu o fustă tip creion sau o pereche de pantaloni office poate deveni ținuta de succes a oricărei femei, indiferent dacă aceasta este pregătită pentru o zi de birou sau poate chiar pentru un discurs, un interviu sau o altă întrunire. În acest caz putem opta pentru o cămașă cu mânecă lungă, mânecă scurtă sau chiar fără mâneci. Cămășile office pot fi asociate ușor și cu sacouri.

Cămăși casual

- Advertisement -

Da, cămășile pot fi și casual! Există foarte multe modele de cămăși lejere, perfecte mai ales pentru vară. Ideale în acest sens sunt cămășile din materiale subțiri, cum ar fi cele din in sau din satin, care pe lângă faptul că sunt foarte comode, sunt și foarte ușor de accesorizat și integrat în ținute. Fie că alegem să le purtăm ca atare, fie descheiate alături de o bustieră, un maiou sau un tricou, cămășile vor reprezenta un element foarte chic. Pentru o ținută mai wow putem îndrăzni alegând o cămașă transparentă sau putem miza pe detalii cum ar fi mânecile bufante, zone asimetrice sau niște nasturi mai speciali. Un impact foarte frumos îl au și cămășile cu diferite inserții, fie că vorbim de zone cu materiale precum dantela sau chiar volănașe.

Cum putem asorta și accesoriza cămășile?

După cum am menționat și mai devreme, cămășile pot fi purtate în diferite stiluri. Indiferent dacă ne dorim un look elegant sau un look casual, putem asocia cămășile atât cu pantaloni, fie lungi sau scurți, cât și cu fuste. Când vine vorba de accesorii, cămășile ne oferă de asemenea un spectru larg. Gențile de tip poștaș, tip plic sau chiar gențile foarte mari arată perfect alături de această piesă vestimentară. Ceasurile completează ușor o ținută elegantă, iar lanțurile și cerceii ies bine în evidență atunci când optăm pentru o cămașă decoltată. Încălțămintea poate de asemenea să varieze, întrucât cămășile pot fi purtate atât cu tocuri, sandale sau espadrile, cât și cu sneakerși.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x