Tuesday, March 19, 2024

Un bărbat din Giurgiu infectat cu Covid-19 și izolat la domiciliu a fost găsit la un grătar la cota 1000 Sinaia

Must Read

Un turist din judeţul Giurgiu, care era depistat pozitiv cu COVID-19, cu refuzul internării în spital, având măsura izolării la domiciliu, a fost depistat de jandarmi la cota 1000 Sinaia, unde se afla la picnic cu alte două familii.

Sâmbătă şi duminică, zeci de jandarmi din cadrul IJJ Prahova au acţionat pentru păstrarea măsurilor de siguranţă şi distanţare socială stabilite de autorităţi în zonele aglomerate din municipiul Ploieşti, Oborul şi Halele Centrale şi zonele turistice şi de agrement de pe Valea Prahovei, Valea Doftanei, Valea Teleajănului şi zona montană Cheia si Platoul Bucegi.

“Jandarmii prahoveni au fost alături de cetăţenii care au ascultat, respectat şi înţeles recomandările fără a avea nemulţumiri, iar unde s-a impus s-au luat măsurile legale de sancţionare. Totuşi, în data de 2 august, numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte doua familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu. S-a impus informarea autorităţilor competente şi întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”, a anunţat IJJ Prahova.

sursa: StirileProTV.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela
3 years ago

Din pacate astia suntem noi ca popor; nu putem lua in serios nimic…

- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x