Thursday, March 28, 2024

Cumpărăm și noi ? :) JP Morgan acumulează Bitcoin și spune că e posibil să se tripleze după ce ani în șir spuneau că e țeapă

Must Read

Nu stiu cum sunteti voi, dar la cate stiri pozitive au aparut in ultia vreme despre Bitcoin, eu sunt din ce in ce mai optimist ca vom depasi din nou pragul de $20.000 de dolari pentur un bitcoin si asta sunt forte multe sanse sa se intample chiar pana la finalul acestui an!

Tot mai multe companii internationale prefera sa isi tina o parte din ce in ce mai mare din cash-ul disponibil in Bitcoin dintre care aproape 600k Bitcoin sunt detinuti de companii cotate la bursa!

Ani in sir JP Morgan a fost sceptic fata de Bitcoin. Acum, analistii bancii spun ca valoarea unui Bitcoin s-ar putea tripla. Predicția, care a apărut într-o notă de cercetare publicată vineri, este remarcabilă, având în vedere scepticismul bancar față de Bitcoin, care îl includea pe CEO-ul Jamie Dimon, numindu-l „fraudă” în 2017 și spunând că va concedia pe oricine îl tranzacționează pentru că este „prost”.

Pe ce platforme puteti investi in bitcoin in siguranta?

  1. eToro – Ii recomand si folosesc cu incredre de peste 7 ani de zile atat pentru actiuni la bursa internationala cat si pentru crypto, ETF-uri, fonduri, aur, argint, petrol, etc. Puteti extrem de usor sa investiti cu cardul adaugand RON, EURO, Dolari sau lire sterline.
  2. LDVBank – Platforma romaneasca ce creste din ce in ce mai frumos in acest domeniu. Procesul de inscriere este foarte usor, va inscrieti, depuneți, schimbati si retrageți BTC, ETH si EURO foarte usor, repede si in siguranta!
  3. Binance – Cel mai mare exchange de cryptomonede din lume, le permite acum utilizatorilor să își adauge cardurile Visa și să cumpere BTC, ETH, BNB și XRP cu Coroana Cehă (CZK), Leva Bulgară (BGN) și Lei Românești (RON).

- Advertisement -

Poziția optimistă a lui JP Morgan este determinată parțial de recenta deciziea PayPal de a oferi Bitcoin clienților săi și de recenta mișcare a Square de a adăuga criptocurrency la bilanțul său 50 de milioane de dolari . Un alt factor major pentru poziția sa este, totuși, tendința demografică în care generațiile mai tinere aleg Bitcoin în locul aurului.

Analiștii continuă să observe că, dacă această tendință continuă, ar putea exista o provocare pentru aur pe termen lung – cu implicații importante asupra prețului pentru Bitcoin.

Iti recomand sa citesti ce am mai scris despre bitcoin:

Nu stiu cum sunteti voi dar eu ma gandesc ca ar cam fi timpu sa mai acumulez ceva, nu de alta dar avand in vedere ca A FOST DEJA la $20.000 sunt foarte increzator ca la cati noi proprietari de Btcoin au aparut in ultimi 2-3 ani, cred ca poate sa isi chiar tripleze valoarea.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x