Thursday, March 28, 2024

Iată cum puteți face investiții la bursă pe Pilot Automat!

Must Read

Totul începe cu un pachet! Folosiți-vă banii într-un mod inteligent și sistematic. Construiți un portofoliu în aplicația Trading212 și personalizați-l pentru a vă atinge țintele financiare pe care vi le doriți.

Puteți alege din peste 3000 mii de Acțiuni și ETF-uri. Ele vor forma segmentele pachetului dumneavoastră. Creați un plan de investiții care să se potrivească obiectivului și bugetului dumneavoastră. Depuneți fonduri în aplicație, investiți și reinvestiți dividende în pachetul dumneavoastră în mod automat.

Aveți flexibilitate absolută. Controlați fiecare aspect al pachetului dvs. Ajustați cu ușurință proporțiile segmentelor sale. Reechilibrați cu o singură apăsare iar de aici totul este complet automatizat.

Nu-i așa că e foarte simplu ? Descarcă aplicația și dă-i drumu la treabă! 🙂

- Advertisement -

Puteți efectua cu ușurință completări. Aveți niște fonduri suplimentare cu care ați dori să contribuiți? Puteți face acest lucru oricând, fără a interfera cu planul dvs. de investiții. Puteți de asemenea să retrageți fonduri din pachetul dvs. dacă aveți nevoie.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor.

Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Emilia
3 years ago

Excelent articolul, multumesc mult pentru sfaturi!

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x